Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra9maiploiesti Kese
rin 1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
47 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 17.3
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Faraco probeert naar een medespeler te passen. Buftea is nu in balbezit. Buftea passt de bal zonder na te denken. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Buftea met een sublieme pass. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan is nu in balbezit. Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Buftea verovert de bal door een tackle van achteren. Buftea speelt de bal door. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 1:0

7e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Sucigan passt de bal met de wreef. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 2:0

8e minuut.
Buftea passt de bal in één keer door. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă met een sublieme pass. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 3:0

9e minuut.
Durleci speelt de bal door. Istvan is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 4:0

11e minuut.
Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buftea met de inworp. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Whittaker de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ciurba kopt de bal weg. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu speelt de bal door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 5:0

18e minuut.
Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Załuska kopt de bal weg. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă geeft een hoge lob. Whittaker maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 6:0

24e minuut.
Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Sucigan probeert naar een medespeler te passen. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Załuska speelt de bal door. Sucigan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buftea speelt de bal door. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bălan heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker probeert de bal met de borst te controleren. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 7:0

37e minuut.
Basarabeanu met een sublieme pass. Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 8:0

40e minuut.
Buftea heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 9:0

44e minuut.
Klungelig pakt Istvan de bal. Buftea rent richting de bal. Buftea geeft een hoge lob. Basarabeanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 19%, Kese 81%.
astra9maiploiesti - Kese 10:0

47e minuut.
Doeltrap. Cioran trapt de bal weg. Maricescu kopt de bal weg. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal met de wreef. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiriţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Basarabeanu kopt de bal weg. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mândreanu kopt de bal weg. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Chiriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iarca is nu in balbezit. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă geeft een lange en hoge pass. Whittaker springt en kopt de bal. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 11:0

55e minuut.
Whittaker onderschept slim de pass. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă speelt de bal door. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Maricescu kopt de bal weg. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker passt de bal met de wreef. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 12:0

61e minuut.
Maricescu rent richting de bal. Maricescu geeft een lange en hoge pass. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg.

63e minuut.
Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu rent richting de bal. Drăgănescu onderschept slim de pass. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Chiriţă passt de bal met de wreef. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker passt de bal met de wreef. Buftea rent richting de bal. Buftea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sucigan speelt de bal door. Klungelig pakt Buftea de bal. Buftea geeft een hoge lob. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 13:0

71e minuut.
Sucigan speelt de bal door. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 14:0

75e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu rent richting de bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 15:0

75e minuut.
Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Whittaker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buftea rent richting de bal. Buftea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Whittaker de bal. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Kese 16:0

83e minuut.
Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu speelt de bal door. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hotoleanu trapt de bal weg. Whittaker kopt de bal weg. Hagi is nu in balbezit. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 17%, Kese 83%.
astra9maiploiesti - Kese 16:0