Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupii Cenusii Atletico Mostoles
123 Tactiek 451
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
46 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 29.3
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Struś met een sublieme pass. Guran probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fică draait met de bal, schiet en ... Istrate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Istrate heeft problemen om de bal te vangen. Istrate geeft een lange en hoge pass. Struś kopt de bal weg. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 1:0

6e minuut.
Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel. Istrate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 2:0

9e minuut.
Istrate trapt de bal weg. Soria speelt de bal door. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lacheta met een harde bal richting middenveld. Sýkora kopt de bal weg. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 3:0

11e minuut.
Jarzembowski passt de bal in één keer door. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran passt de bal met de wreef. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Struś probeert naar een medespeler te passen. Guran rent richting de bal. Guran passt de bal in één keer door. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chova zal de hoekschop nemen. Neguţescu kopt de bal weg. Guran is nu in balbezit. Guran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 4:0

17e minuut.
Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráki rent richting de bal. Chova verovert de bal door een tackle van achteren. Chova geeft een lange en hoge pass. Fică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 5:0

20e minuut.
Guran rent richting de bal. Guran passt de bal in één keer door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap. Istrate probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Nae is nu in balbezit. Fică onderschept slim de pass. Fică passt de bal in één keer door. Daar is Jarzembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 6:0

26e minuut.
Sýkora speelt de bal door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică passt de bal met de wreef. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sinbonnet heeft problemen om de bal te vangen. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś geeft een lange en hoge pass. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chova rent richting de bal. Chova geeft een lange en hoge pass. Fică kopt de bal weg. Klungelig pakt Arredondo de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 7:0

33e minuut.
Daar is Fică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sýkora rent richting de bal. Sýkora passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fică de bal. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 8:0

33e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal met de wreef. Neguţescu met een sublieme pass. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hernández Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzembowski passt de bal zonder na te denken. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Chova met de inworp. Arredondo is nu in balbezit. Sinbonnet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arredondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Fică legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 9:0

37e minuut.
Soria met een sublieme pass. Klungelig pakt Balbi de bal. Balbi passt de bal in één keer door. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Adkins passt de bal zonder na te denken. Guran rent richting de bal. Guran probeert naar een medespeler te passen. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 10:0

45e minuut.
Inworp. Chova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Istrate onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 18%, Atletico Mostoles 82%.
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 10:0

49e minuut.
Ráki met een sublieme pass. Soria rent richting de bal. Guran onderschept slim de pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lacheta trapt de bal weg. Struś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinbonnet. Sinbonnet krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Neguţescu heeft problemen om de bal te vangen. Sýkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora passt de bal zonder na te denken. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski met een sublieme pass. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Istrate de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Panicheo kopt de bal weg. Guran met een sublieme pass. Lacheta rent richting de bal. Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 11:0

59e minuut.
Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Lacheta kopt de bal weg. Soria heeft problemen om de bal te vangen. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski onderschept slim de pass. Jarzembowski geeft een hoge lob. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Soria probeert naar een medespeler te passen. Sýkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora passt de bal in één keer door. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 12:0

69e minuut.
Daar is Struś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struś geeft een lange en hoge pass. Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 13:0

72e minuut.
Doeltrap. Istrate trapt de bal weg. Guran kopt de bal weg. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 14:0

73e minuut.
Chova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nae is nu in balbezit. Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Lacheta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Struś met een sublieme pass. Chova geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 15:0

79e minuut.
Sinbonnet speelt de bal door. Lacheta heeft problemen om de bal te vangen. Lacheta met een sublieme pass. Arredondo rent richting de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lacheta geeft een hoge lob. Waldner geeft een lange en hoge pass. Daar is Lacheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guran rent richting de bal. Guran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 16:0

86e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski passt de bal met de wreef. Sýkora met een sublieme pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 17:0

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mądrochowski trapt de bal weg. Guran rent richting de bal. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 22%, Atletico Mostoles 78%.
Lupii Cenusii - Atletico Mostoles 18:0