Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mostoles Lupii Cenusii
451 Tactiek 123
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 53.4
poor Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Adkins is nu in balbezit. Adkins geeft de bal voor. Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Guran probeert naar een medespeler te passen. Chova rent richting de bal. Chova passt de bal in één keer door. Struś geeft de bal voor. Fică maakt een snoekduik en kopt de bal. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Nae geeft een lange en hoge pass. Adkins is nu in balbezit. Adkins geeft de bal voor. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo schiet op doel. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:1

6e minuut.
Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Arredondo probeert naar een medespeler te passen. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś geeft een lange en hoge pass. Arredondo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Waldner probeert naar een medespeler te passen. Chova kan de bal niet met de borst controleren. Chova probeert naar een medespeler te passen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Guran kopt de bal weg. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel. Nae probeert de bal aan de voet te houden. Burduşel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:2

13e minuut.
Jarzembowski probeert de bal aan de voet te houden. Sýkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora geeft een lange en hoge pass. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo passt de bal in één keer door. Struś met een sublieme pass. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

15e minuut.
Fică is nu in balbezit. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică haalt uit met een fantastische trap. Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:3

17e minuut.
Fică heeft problemen om de bal te vangen. Sýkora is nu in balbezit. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:4

18e minuut.
Sinbonnet geeft de bal voor. Sýkora rent richting de bal. Sýkora passt de bal in één keer door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Chova rent richting de bal. Struś is nu in balbezit. Struś passt de bal zonder na te denken. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Răducanu met een sublieme pass. Guran probeert naar een medespeler te passen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:5

33e minuut.
Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Fică is nu in balbezit. Fică passt de bal met de wreef. Arredondo rent richting de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Burduşel met een harde bal richting middenveld. Guran kopt de bal weg. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică speelt de bal door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gaidoş speelt de bal door. Ostaşu rent richting de bal. Sýkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora geeft een lange en hoge pass. Arredondo krijgt zijn hoofd ertegen. Burduşel bokst de bal weg.

43e minuut.
Guran speelt de bal door. Arredondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 86%, Lupii Cenusii 14%.
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:5

46e minuut.
Daar is Sýkora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sýkora geeft een hoge lob. Arredondo heeft problemen om de bal te vangen. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Sýkora verovert de bal door een tackle van achteren. Sýkora speelt de bal door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chova met een snelle inworp. Struś rent richting de bal. Struś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fică de bal. Fică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. Struś onderschept slim de pass. Struś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arredondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Istrate met een sublieme pass. Guran speelt de bal door. Klungelig pakt Arredondo de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:6

61e minuut.
Guran passt de bal in één keer door. Chova rent richting de bal. Chova speelt de bal door. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Guran passt de bal met de wreef. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo speelt de bal door. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Istrate de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:7

66e minuut.
Balbi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chova met een snelle inworp. Klungelig pakt Arredondo de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Guran kopt de bal weg. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo passt de bal met de wreef. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sinbonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner onderschept slim de pass. Guran met een sublieme pass. Arredondo rent richting de bal. Arredondo met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:8

72e minuut.
Ozera passt de bal in één keer door. Fică rent richting de bal. Ozera begaat een overtreding. Ozera krijgt een gele kaart. Fică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Struś met een snel genomen vrije trap. Arredondo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sýkora speelt de bal door. Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Burduşel speelt de bal door. Adkins kopt de bal weg. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:9

82e minuut.
Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struś met een sublieme pass. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Istrate controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:10

82e minuut.
Neguţescu met een sublieme pass. Gaidoş heeft problemen om de bal te vangen. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Istrate trapt de bal weg. Struś kopt de bal weg. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:11

84e minuut.
Neguţescu speelt de bal door. Gaidoş heeft problemen om de bal te vangen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arredondo schiet op doel. Sinbonnet heeft problemen om de bal te vangen. Struś probeert naar een medespeler te passen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 85%, Lupii Cenusii 15%.
Atletico Mostoles - Lupii Cenusii 0:12