Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bestialii astra9maiploiesti
Costy 07 Tactiek rin 1
51% Balbezit 49%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


7e minuut.
Billysson probeert naar een medespeler te passen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli met een sublieme pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos schiet op doel. Hotoleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 1:0

15e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal met de wreef. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. Mândreanu probeert de bal aan de voet te houden. Hotoleanu bokst de bal weg. Rępał is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 2:0

19e minuut.
Anthopoulos is nu in balbezit. Bălănescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anthopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anthopoulos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hotoleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 3:0

21e minuut.
Garofoli geeft de bal voor. Billysson kopt de bal weg. Nateri is nu in balbezit. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Bălănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nateri rent richting de bal. Bălănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bălănescu krijgt een gele kaart. Nateri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rępał komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos met een sublieme pass. Faraco is nu in balbezit. Nateri onderschept slim de pass. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal in één keer door. Daar is Anthopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Mândreanu probeert de bal met de borst te controleren. Hotoleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał speelt de bal door. Daar is Nateri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 4:0

32e minuut.
Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu rent richting de bal. Nateri onderschept slim de pass. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 5:0

33e minuut.
Mândreanu geeft een hoge lob. Tlen kopt de bal weg. Billysson is nu in balbezit. Billysson geeft de bal voor. Hotoleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Załuska de bal. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson geeft de bal voor. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 16%, astra9maiploiesti 84%.
Bestialii - astra9maiploiesti 5:0

51e minuut.
Videa passt de bal met de wreef. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli passt de bal met de wreef. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mätschke is nu in balbezit. Mätschke geeft een hoge lob. Buftea probeert naar een medespeler te passen. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mätschke de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 5:1

55e minuut.
Nateri met een sublieme pass. Daar is Garofoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli speelt de bal door. Billysson rent richting de bal. Billysson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nateri is nu in balbezit. Nateri passt de bal met de wreef. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 6:1

62e minuut.
Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Billysson met een sublieme pass. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mätschke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Załuska de bal. Billysson met een sublieme pass. Garofoli rent richting de bal. Garofoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rępał onderschept slim de pass. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli passt de bal in één keer door. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tlen neemt vlug de vrije trap. Garofoli kopt de bal weg. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. Mândreanu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Garofoli rent richting de bal. Anthopoulos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Faraco ... Strafschop! Faraco krijgt een gele kaart. Anthopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anthopoulos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 7:1

82e minuut.
Codrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rępał geeft een lange en hoge pass. Garofoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Billysson probeert naar een medespeler te passen. Nateri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 8:1

84e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli verovert de bal door een tackle van achteren. Garofoli passt de bal met de wreef. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rępał passt de bal met de wreef. Mätschke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 8:2

87e minuut.
Nateri rent richting de bal. Mândreanu speelt de bal door. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - astra9maiploiesti 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 28%, astra9maiploiesti 72%.
Bestialii - astra9maiploiesti 9:2