Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica Kese
*-*-*-* Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
15% Spel op eigen helft 85%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 17.6
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
uitstekend Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Fanzaga draait met de bal, schiet en ... Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan met een snelle inworp. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Durleci probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş passt de bal zonder na te denken. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 1:0

11e minuut.
Pacak probeert de bal met de borst te controleren. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz geeft een hoge lob. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cioran trapt de bal weg. Landa kopt de bal weg. Breznay met een sublieme pass. Pacak heeft problemen om de bal te vangen. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Quiboloy passt de bal met de wreef. Landa rent richting de bal. Landa passt de bal zonder na te denken. Pacak is nu in balbezit. Pacak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hagi probeert de bal met de borst te controleren. Shoulei is nu in balbezit. Shoulei speelt de bal door. Pacak rent richting de bal. Pacak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pacak rent richting de bal. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Mazurkiewicz speelt de bal door. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak speelt de bal door. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pacak probeert naar een medespeler te passen. Breznay is nu in balbezit. Breznay passt de bal met de wreef. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Breznay rent richting de bal. Breznay passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz rent richting de bal. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 2:0

34e minuut.
Dediu met een sublieme pass. Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Shoulei bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoulei geeft een lange en hoge pass. Mazurkiewicz kopt de bal weg. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Drăgănescu trapt de bal weg van het doel. Shoulei kopt de bal weg. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Durleci trapt de bal weg. Inworp. Shoulei met een snelle inworp. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ... Cioran bokst de bal weg.

45e minuut.
Breznay heeft problemen om de bal te vangen. Breznay passt de bal in één keer door. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durleci rent richting de bal. Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 17%, Kese 83%.
Steaua_lui_Gigica - Kese 3:0

47e minuut.
Breznay passt de bal zonder na te denken. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Durleci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 4:0

50e minuut.
Shoulei passt de bal met de wreef. Fanzaga heeft problemen om de bal te vangen. Fanzaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Breznay de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Cioran trapt de bal weg van het doel. Landa kopt de bal weg. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shoulei kopt de bal weg. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landa geeft een lange en hoge pass. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Breznay met een sublieme pass. Shoulei rent richting de bal. Shoulei passt de bal met de wreef. Daar is Fanzaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Landa met een sublieme pass. Shoulei is nu in balbezit. Shoulei geeft een hoge lob. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Shoulei bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoulei geeft de bal voor. Klungelig pakt Fanzaga de bal. Fanzaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 5:0

63e minuut.
Bellaveglia met de inworp. Shoulei is nu in balbezit. Shoulei geeft een hoge lob. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak onderschept slim de pass. Breznay met een sublieme pass. Klungelig pakt Fanzaga de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 6:0

68e minuut.
Ciurba passt de bal zonder na te denken. Inworp. Shoulei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak is nu in balbezit. Pacak passt de bal zonder na te denken. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 7:0

72e minuut.
Shoulei passt de bal zonder na te denken. Breznay speelt de bal door. Pacak rent richting de bal. Pacak schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 8:0

74e minuut.
Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay is nu in balbezit. Breznay passt de bal met de wreef. Iarca is nu in balbezit. Shoulei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay speelt de bal door. Durleci kan de bal niet met de borst controleren. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drăgănescu is nu in balbezit. Pacak onderschept slim de pass. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 9:0

79e minuut.
Breznay rent richting de bal. Breznay passt de bal zonder na te denken. Daar is Fanzaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 10:0

82e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Breznay onderschept slim de pass. Breznay passt de bal met de wreef. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 11:0

83e minuut.
Fanzaga geeft een lange en hoge pass. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 12:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Breznay de bal onder controle te krijgen. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi passt de bal in één keer door. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Kese 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 13%, Kese 87%.
Steaua_lui_Gigica - Kese 13:0