Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mostoles Bestialii
451 Tactiek Costy 07
47% Balbezit 53%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 58.9
poor Schieten formidable
poor Passen solid
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli onderschept slim de pass. Garofoli passt de bal in één keer door. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:1

3e minuut.
Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Nateri rent richting de bal. Gonet probeert naar een medespeler te passen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:2

4e minuut.
Mätschke rent richting de bal. Mätschke geeft een lange en hoge pass. Garofoli kopt de bal weg. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson draait met de bal, schiet en ... Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Răducanu met een sublieme pass. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nae de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:3

6e minuut.
Rępał met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Răducanu de bal onder controle te krijgen. Nateri is nu in balbezit. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Videa rent richting de bal. Videa geeft de bal voor. Nateri rent richting de bal. Billysson is nu in balbezit. Billysson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gonet kan de bal niet met de borst controleren. Rępał is nu in balbezit. Rępał speelt de bal door. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:4

12e minuut.
Klungelig pakt Sinbonnet de bal. Nateri rent richting de bal. Nateri passt de bal met de wreef. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Burduşel trapt de bal weg. Rępał kopt de bal weg. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:5

16e minuut.
Videa geeft de bal voor. Nateri rent richting de bal. Istrate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nateri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anthopoulos neemt de penalty, wat een uithaal! Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Garofoli rent richting de bal. Billysson is nu in balbezit. Istrate rent richting de bal. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Garofoli met een sublieme pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate is nu in balbezit. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:6

25e minuut.
Inworp. Codrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Garofoli rent richting de bal. Garofoli geeft de bal voor. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Videa kopt de bal weg. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli geeft de bal voor. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft een hoge lob. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:7

36e minuut.
Rępał geeft de bal voor. Răducanu heeft problemen om de bal te vangen. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. Nae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:8

41e minuut.
Garofoli rent richting de bal. Garofoli passt de bal met de wreef. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:9

42e minuut.
Gonet rent richting de bal. Gonet passt de bal met de wreef. Nae met een sublieme pass. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 92%, Bestialii 8%.
Atletico Mostoles - Bestialii 0:9

46e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu met een sublieme pass. Răducanu rent richting de bal. Nateri onderschept slim de pass. Nateri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Rępał rent richting de bal. Rępał speelt de bal door. Garofoli speelt de bal door. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Billysson speelt de bal door. Daar is Nateri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istrate is nu in balbezit. Nateri onderschept slim de pass. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:10

51e minuut.
Gonet is nu in balbezit. Billysson onderschept slim de pass. Billysson met een sublieme pass. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rępał met de inworp. Billysson geeft een lange en hoge pass. Burduşel bokst de bal weg.

59e minuut.
Garofoli speelt de bal door. Nateri rent richting de bal. Istrate is nu in balbezit. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tlen geeft de bal voor. Anthopoulos kopt de bal weg. Nateri is nu in balbezit. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:11

64e minuut.
Nae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balbi kopt de bal weg. Tlen speelt de bal door. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:12

67e minuut.
Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een hoge lob. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nateri de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Billysson is nu in balbezit. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft de bal voor. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Codrescu passt de bal met de wreef. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos passt de bal in één keer door. Garofoli geeft de bal voor. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Gonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli onderschept slim de pass. Garofoli geeft een lange en hoge pass. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri geeft een hoge lob. Nae is nu in balbezit. Anthopoulos onderschept slim de pass. Anthopoulos schiet op doel. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:13

84e minuut.
Nae probeert de bal aan de voet te houden. Sinbonnet rent richting de bal. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu geeft een hoge lob. Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:14

86e minuut.
Ozera onderschept slim de pass. Garofoli controleert de bal met de borst. Garofoli met een sublieme pass. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Istrate de bal. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Burduşel bokst de bal weg. Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Bestialii 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 95%, Bestialii 5%.
Atletico Mostoles - Bestialii 0:15