Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEVORATOR Kese
zoro2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 17.5
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Birler kopt de bal weg. Vobořil probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 1:0

5e minuut.
Dediu speelt de bal door. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Hagi met een sublieme pass. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Durleci geeft de bal voor. Inworp. Morariu met een snelle inworp. Vobořil rent richting de bal. Vobořil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bogdanowicz rent richting de bal. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan geeft een hoge lob. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morariu geeft de bal voor. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogdanowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 2:0

13e minuut.
Birler speelt de bal door. Jazbec rent richting de bal. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Vobořil rent richting de bal. Vobořil schiet op doel. Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vobořil geeft de bal voor. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal met de wreef. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 3:0

14e minuut.
Ciurba probeert naar een medespeler te passen. Dediu rent richting de bal. Dediu passt de bal zonder na te denken. Vobořil rent richting de bal. Vobořil haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 4:0

21e minuut.
Vobořil is nu in balbezit. Vobořil passt de bal met de wreef. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 5:0

24e minuut.
Vobořil speelt de bal door. Bogdanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg.

34e minuut.
Drăgănescu geeft een hoge lob. Ivansuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brescan geeft een hoge lob. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 6:0

42e minuut.
Klimentov geeft een hoge lob. Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler met een sublieme pass. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vobořil kopt de bal weg. Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morariu geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 24%, Kese 76%.
DEVORATOR - Kese 7:0

47e minuut.
Durleci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bogdanowicz de bal. Durleci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogdanowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogdanowicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 8:0

48e minuut.
Vobořil passt de bal in één keer door. Iarca is nu in balbezit. Iarca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bogdanowicz de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vobořil haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bogdanowicz de bal onder controle te krijgen. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg.

55e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jazbec de bal. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 9:0

57e minuut.
Klimentov passt de bal met de wreef. Birler geeft een hoge lob. Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 10:0

58e minuut.
Bălan met een sublieme pass. Istvan rent richting de bal. Istvan passt de bal in één keer door. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz schiet op doel. Cioran bokst de bal weg. Durleci is nu in balbezit. Durleci geeft de bal voor. Birler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vobořil draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert naar een medespeler te passen. Morariu kopt de bal weg. Vobořil rent richting de bal. Vobořil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Drăgănescu trapt de bal weg van het doel. Calzalunga speelt de bal door. Jazbec speelt de bal door. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Drăgănescu geeft een hoge lob. Mamoru rent richting de bal. Mamoru geeft de bal voor. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jazbec passt de bal zonder na te denken. Calzalunga speelt de bal door. Jazbec heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Calzalunga probeert naar een medespeler te passen. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 11:0

86e minuut.
Cioran trapt de bal weg. Birler is nu in balbezit. Birler met een sublieme pass. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Hagi geeft een hoge lob. Inworp. Vobořil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler geeft de bal voor. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Kese 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 19%, Kese 81%.
DEVORATOR - Kese 12:0