Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mostoles DEVORATOR
451 Tactiek zoro2
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
matig Verdedigen goed


26e minuut.
Vobořil is nu in balbezit. Vobořil passt de bal in één keer door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Istrate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 51%, DEVORATOR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Mostoles - DEVORATOR 0:0

47e minuut.
Vobořil speelt de bal door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Istrate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogdanowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Vobořil wilt de vrije trap nemen. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Birler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

52e minuut.
Nae kopt de bal weg. Burduşel speelt de bal door. Jazbec kopt de bal weg. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Burduşel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - DEVORATOR 0:1

57e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Morariu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Vobořil de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gaidoş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Balbi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nae de bal. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - DEVORATOR 0:2

68e minuut.
Calzalunga onderschept slim de pass. Calzalunga probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz rent richting de bal. Vobořil heeft problemen om de bal te vangen. Vobořil schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lacheta speelt de bal door. Vobořil rent richting de bal. Vobořil passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Vobořil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzalunga passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogdanowicz de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - DEVORATOR 0:3

86e minuut.
Vobořil passt de bal met de wreef. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec met een sublieme pass. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Burduşel bokst de bal weg.

89e minuut.
Ivansuc met een sublieme pass. Donoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Donoval de bal. Donoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - DEVORATOR 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 77%, DEVORATOR 23%.
Atletico Mostoles - DEVORATOR 0:4