Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bestialii Kese
Costy 07 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
8% Spel op eigen helft 92%
66 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 16.5
formidabel Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Billysson probeert naar een medespeler te passen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli passt de bal met de wreef. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 1:0

2e minuut.
Garofoli is nu in balbezit. Garofoli schiet op doel. Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rępał zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rępał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 2:0

6e minuut.
Billysson rent richting de bal. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft een hoge lob. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Cioran trapt de bal weg van het doel. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Codrescu passt de bal in één keer door. Garofoli rent richting de bal. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 3:0

10e minuut.
Istvan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rępał met de inworp. Billysson geeft de bal voor. Nateri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 4:0

14e minuut.
Drăgănescu met een harde bal richting middenveld. Codrescu kopt de bal weg. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Durleci de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rępał zal de hoekschop nemen. Anthopoulos springt en kopt de bal. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 5:0

16e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een hoge lob. Codrescu met een sublieme pass. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 6:0

17e minuut.
Durleci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Codrescu met een snelle inworp. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 7:0

19e minuut.
Billysson is nu in balbezit. Billysson probeert naar een medespeler te passen. Nateri is nu in balbezit. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 8:0

20e minuut.
Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rępał geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Rępał geeft een lange en hoge pass. Billysson kopt de bal weg. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 9:0

24e minuut.
Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Mätschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu rent richting de bal. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Nateri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 10:0

25e minuut.
Dediu rent richting de bal. Dediu passt de bal in één keer door. Hagi is nu in balbezit. Nateri onderschept slim de pass. Nateri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu speelt de bal door. Durleci is nu in balbezit. Nateri onderschept slim de pass. Nateri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Billysson met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rępał haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Billysson kopt de bal weg. Billysson met een sublieme pass. Garofoli rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rępał geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anthopoulos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Billysson geeft een lange en hoge pass. Bălan kopt de bal weg. Mätschke geeft de bal voor. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Codrescu geeft de bal voor. Billysson kopt de bal weg. Klungelig pakt Iarca de bal. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nateri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tlen geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu kopt de bal weg. Hagi is nu in balbezit. Billysson onderschept slim de pass. Billysson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Cioran trapt de bal weg. Tlen geeft een hoge lob. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 11:0

37e minuut.
Cioran met een harde bal richting middenveld. Rępał kopt de bal weg. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nateri de bal. Nateri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mätschke verovert de bal door een tackle van achteren. Mätschke geeft een lange en hoge pass. Garofoli kopt de bal weg. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Cioran trapt de bal weg van het doel. Anthopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Anthopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Anthopoulos onderschept slim de pass. Anthopoulos passt de bal met de wreef. Garofoli geeft een hoge lob. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 12:0

42e minuut.
Várhidi is nu in balbezit. Garofoli speelt de bal door. Klungelig pakt Nateri de bal. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Tlen geeft een hoge lob. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli met een sublieme pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 13:0

45e minuut.
Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 10%, Kese 90%.
Bestialii - Kese 14:0

46e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Iarca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mätschke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 15:0

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cioran niet meer kan verder spelen. Bârlea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dediu passt de bal in één keer door. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Hagi rent richting de bal. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 16:0

49e minuut.
Dediu rent richting de bal. Dediu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mesaroş de bal. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bârlea met een harde bal richting middenveld. Inworp. Mätschke met de inworp. Codrescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Anthopoulos speelt de bal door. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli met een sublieme pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Bârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rępał zal de hoekschop nemen. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 17:0

55e minuut.
Garofoli met een sublieme pass. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu passt de bal met de wreef. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 18:0

56e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri passt de bal met de wreef. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Durleci probeert de bal aan de voet te houden. Garofoli rent richting de bal. Klungelig pakt Nateri de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 19:0

58e minuut.
Rępał rent richting de bal. Rępał passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos geeft de bal voor. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mätschke controleert de bal met de borst. Codrescu rent richting de bal. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan geeft de bal voor. Codrescu kopt de bal weg. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rępał geeft de bal voor. Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mätschke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tlen rent richting de bal. Tlen geeft een lange en hoge pass. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson geeft de bal voor. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. Bârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Rępał geeft een hoge lob. Doeltrap. Bârlea trapt de bal weg. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. Billysson rent richting de bal. Billysson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Mätschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mätschke geeft een lange en hoge pass. Durleci kopt de bal weg. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson schiet op doel. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 20:0

70e minuut.
Hagi rent richting de bal. Hagi passt de bal met de wreef. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał met een sublieme pass. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Paal! Billysson geeft een lange en hoge pass. Bârlea bokst de bal weg. Durleci kan de bal niet met de borst controleren. Bârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 21:0

74e minuut.
Videa geeft een hoge lob. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Nateri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Garofoli passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos passt de bal met de wreef. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een hoge lob. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een hoge lob. Billysson rent richting de bal. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Várhidi onderschept slim de pass. Mätschke rent richting de bal. Mätschke geeft een hoge lob. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Garofoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videa is nu in balbezit. Videa geeft een lange en hoge pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 22:0

85e minuut.
Inworp. Mätschke met de inworp. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. Bârlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Kese 23:0

85e minuut.
Ciurba speelt de bal door. Dediu rent richting de bal. Nateri onderschept slim de pass. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bârlea met een sublieme pass. Várhidi met een sublieme pass. Garofoli geeft de bal voor. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een lange en hoge pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. Bârlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 6%, Kese 94%.
Bestialii - Kese 23:0