Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEVORATOR astra9maiploiesti
zoro2 Tactiek rin 1
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 53.5
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Vobořil is nu in balbezit. Vobořil met een sublieme pass. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Faraco de bal onder controle te krijgen. Hotoleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Morariu probeert naar een medespeler te passen. Vobořil speelt de bal door. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - astra9maiploiesti 1:0

13e minuut.
Chiriţă met een sublieme pass. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel. Donoval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVORATOR - astra9maiploiesti 1:1

14e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mândreanu de bal. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ivansuc is nu in balbezit. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu geeft de bal voor. Whittaker maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Mamoru de bal. Osadici bokst de bal weg. Mamoru rent richting de bal. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - astra9maiploiesti 1:2

23e minuut.
Buftea geeft een hoge lob. Daar is Calzalunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarabeanu is nu in balbezit. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Załuska rent richting de bal. Załuska geeft een lange en hoge pass. Klimentov heeft problemen om de bal te vangen. Buftea geeft een lange en hoge pass. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen. Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Vadim met een sublieme pass. Daar is Maricescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobořil is nu in balbezit. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz schiet op doel. Hotoleanu bokst de bal weg.

44e minuut.
Buftea onderschept slim de pass. Buftea met een sublieme pass. Donoval is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ivansuc is nu in balbezit. Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - astra9maiploiesti 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 63%, astra9maiploiesti 37%.
DEVORATOR - astra9maiploiesti 1:3

54e minuut.
Maricescu rent richting de bal. Maricescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Załuska de bal. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Buftea heeft problemen om de bal te vangen. Buftea speelt de bal door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - astra9maiploiesti 1:4

66e minuut.
Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Mamoru is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - astra9maiploiesti 1:5

75e minuut.
Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu speelt de bal door. Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţă speelt de bal door. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu schiet op doel. De bal raakt de paal. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Osadici bokst de bal weg. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - astra9maiploiesti 1:6

86e minuut.
Morariu onderschept slim de pass. Morariu probeert naar een medespeler te passen. Vobořil rent richting de bal. Vobořil haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - astra9maiploiesti 2:6

90e minuut.
Calzalunga rent richting de bal. Calzalunga passt de bal zonder na te denken. Vobořil probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 52%, astra9maiploiesti 48%.
DEVORATOR - astra9maiploiesti 2:6