Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mostoles Steaua_lui_Gigica
451 Tactiek *-*-*-*
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 48
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 47.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Gaidoş heeft problemen om de bal te vangen. Breznay rent richting de bal. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pacak speelt de bal door. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal zonder na te denken. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Sinbonnet de bal. Shoulei onderschept slim de pass. Shoulei speelt de bal door. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Istrate kopt de bal weg. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Landa is nu in balbezit. Landa passt de bal in één keer door. Balbi rent richting de bal. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Istrate verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Shoulei kopt de bal weg. Breznay rent richting de bal. Breznay met een sublieme pass. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Istrate trapt de bal weg. Dorey geeft de bal voor. Nae is nu in balbezit. Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Dorey de bal. Dorey probeert naar een medespeler te passen. Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pacak is nu in balbezit. Pacak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey geeft een hoge lob. Istrate controleert de bal met de borst. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:1

23e minuut.
Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal zonder na te denken. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bellaveglia geeft een lange en hoge pass. Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:2

36e minuut.
Pacak onderschept slim de pass. Pacak speelt de bal door. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:3

38e minuut.
Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Breznay met een sublieme pass. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 82%, Steaua_lui_Gigica 18%.
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:4

47e minuut.
Pacak schiet op doel. Fanzaga heeft problemen om de bal te vangen. Sinbonnet rent richting de bal. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nae geeft een hoge lob. Inworp. Shoulei met een snelle inworp. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mazurkiewicz onderschept slim de pass. Mazurkiewicz geeft de bal voor. Breznay kopt de bal weg. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Mazurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pacak heeft problemen om de bal te vangen. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Istrate probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa passt de bal zonder na te denken. Shoulei probeert naar een medespeler te passen. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:5

63e minuut.
Shoulei kopt de bal weg. Fanzaga heeft problemen om de bal te vangen. Fanzaga passt de bal in één keer door. Pacak is nu in balbezit. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Burduşel trapt de bal weg. Daar is Shoulei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoulei probeert naar een medespeler te passen. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Burduşel trapt de bal weg. Landa kopt de bal weg. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shoulei zal de hoekschop nemen. Fanzaga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:6

70e minuut.
Fanzaga probeert naar een medespeler te passen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Istrate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:7

72e minuut.
Gaidoş probeert naar een medespeler te passen. Hernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorey. Dorey krijgt een gele kaart. Dorey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Licznierski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz speelt de bal door. Daar is Fanzaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:8

74e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonet begaat een overtreding. Breznay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Landa met een snel genomen vrije trap. Fanzaga heeft problemen om de bal te vangen. Balbi is nu in balbezit. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Landa passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz passt de bal in één keer door. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hernández Martínez met de inworp. Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonet rent richting de bal. Gonet draait met de bal, schiet en ... Neguţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carreón trapt de bal weg van het doel. Breznay speelt de bal door. Daar is Istrate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mazurkiewicz met de inworp. Pacak is nu in balbezit. Gonet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Breznay zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:9

82e minuut.
Sinbonnet heeft problemen om de bal te vangen. Sinbonnet geeft een lange en hoge pass. Landa geeft een hoge lob. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Burduşel met een harde bal richting middenveld. Mazurkiewicz kopt de bal weg. Breznay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate passt de bal in één keer door. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Mazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak controleert de bal met de borst. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:10

89e minuut.
Breznay met een sublieme pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz speelt de bal door. Pacak rent richting de bal. Pacak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 83%, Steaua_lui_Gigica 17%.
Atletico Mostoles - Steaua_lui_Gigica 0:10