Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepro Iasi Kese
442to433 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 16
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Alfini rent richting de bal. Alfini passt de bal zonder na te denken. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 1:0

4e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini met een sublieme pass. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Bica geeft een hoge lob. Marazza kopt de bal weg. Alfini rent richting de bal. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Para, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Para geeft een hoge lob. Alfini kopt de bal weg. Cioran bokst de bal weg.

11e minuut.
Cioran trapt de bal weg. Bica kopt de bal weg. Klungelig pakt Durleci de bal. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 2:0

12e minuut.
Amariei met een sublieme pass. Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Hagi rent richting de bal. Alfini onderschept slim de pass. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Urs geeft de bal voor. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu geeft de bal voor. Inworp. Para met de inworp. Urs geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alfini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 3:0

16e minuut.
Dediu speelt de bal door. Amariei rent richting de bal. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 4:0

17e minuut.
Klungelig pakt Dediu de bal. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza draait met de bal, schiet en ... Durleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 5:0

21e minuut.
Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa geeft een lange en hoge pass. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel. Durleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cioran trapt de bal weg van het doel. Bica is nu in balbezit. Bica passt de bal in één keer door. Marazza is nu in balbezit. Marazza passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Durleci de bal. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci rent richting de bal. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 6:0

30e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Ceranka kopt de bal weg. Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Urs met een sublieme pass. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Hagi rent richting de bal. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Marazza speelt de bal door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Istvan. Istvan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dediu kopt de bal weg. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Marazza rent richting de bal. Marazza heeft problemen om de bal te vangen. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bica rent richting de bal. Bica passt de bal zonder na te denken. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 17%, Kese 83%.
Tepro Iasi - Kese 6:0

47e minuut.
Bălan is nu in balbezit. Bica onderschept slim de pass. Bica passt de bal in één keer door. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hagi rent richting de bal. Urs onderschept slim de pass. Urs passt de bal zonder na te denken. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cioran trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceranka met een snelle inworp. Bica rent richting de bal. Bica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bălan heeft problemen om de bal te vangen. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica probeert naar een medespeler te passen. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bica kopt de bal weg. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs speelt de bal door. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bălan probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Quốc Tùng met een snelle inworp. Ceranka is nu in balbezit. Ceranka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urs zal de hoekschop nemen. Marazza maakt een snoekduik en kopt de bal. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 7:0

64e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka met een sublieme pass. Daar is Marazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 8:0

66e minuut.
Doeltrap. Cioran trapt de bal weg van het doel. Ceranka kopt de bal weg. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Durleci geeft een hoge lob. Inworp. Ceranka met een snelle inworp. Marazza is nu in balbezit. Marazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 9:0

73e minuut.
Cioran met een sublieme pass. Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bica passt de bal zonder na te denken. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs geeft een hoge lob. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ... Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 10:0

79e minuut.
Para geeft een hoge lob. Durleci rent richting de bal. Marazza onderschept slim de pass. Marazza schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Kese 11:0

80e minuut.
Amariei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grădean komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Aavakivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavakivi probeert naar een medespeler te passen. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 11%, Kese 89%.
Tepro Iasi - Kese 11:0