Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kese Tepro Iasi
Normal Tactiek 442to433
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 50.8
poor Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Bica passt de bal in één keer door. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó passt de bal met de wreef. Marazza rent richting de bal. Marazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:1

5e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica onderschept slim de pass. Bica probeert naar een medespeler te passen. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sztanó heeft problemen om de bal te vangen. Bica speelt de bal door. Leják bereikt de bal nog maar net als eerste. Leják geeft een lange en hoge pass. Sztanó krijgt zijn hoofd ertegen. Cioran bokst de bal weg. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sztanó geeft de bal voor. Klungelig pakt Durleci de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ceranka geeft de bal voor. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza schiet op doel. Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:2

18e minuut.
Cioran met een harde bal richting middenveld. Leják bereikt de bal nog maar net als eerste. Leják met een sublieme pass. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Durleci de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:3

20e minuut.
Bica passt de bal zonder na te denken. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:4

26e minuut.
Ceranka probeert de bal met de borst te controleren. Ceranka speelt de bal door. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bica probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó verovert de bal door een tackle van achteren. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:5

31e minuut.
Marazza onderschept slim de pass. Cioran speelt de bal door. Bica kopt de bal weg. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg.

36e minuut.
Ceranka met een sublieme pass. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza rent richting de bal. Sztanó rent richting de bal. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Iarca rent richting de bal. Ceranka verovert de bal door een tackle van achteren. Ceranka geeft een hoge lob. Sztanó rent richting de bal. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aavakivi kopt de bal weg. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó met een sublieme pass. Marazza is nu in balbezit. Marazza schiet op doel. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sztanó kopt de bal weg. Cioran met een sublieme pass. Ceranka kopt de bal weg. Marazza heeft problemen om de bal te vangen. Marazza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Leják geeft de bal voor. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó schiet op doel. Durleci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:6

45e minuut.
Sztanó heeft problemen om de bal te vangen. Durleci is nu in balbezit. Sztanó verovert de bal door een tackle van achteren. Marazza is nu in balbezit. Marazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 79%, Tepro Iasi 21%.
Kese - Tepro Iasi 0:6

46e minuut.
Bica rent richting de bal. Bica geeft de bal voor. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Marazza is nu in balbezit. Marazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:7

48e minuut.
Marazza verovert de bal door een tackle van achteren. Marazza geeft de bal voor. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:8

50e minuut.
Leják probeert naar een medespeler te passen. Bica speelt de bal door. Marazza rent richting de bal. Marazza draait met de bal, schiet en ... Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:9

52e minuut.
Bica probeert naar een medespeler te passen. Marazza rent richting de bal. Marazza geeft de bal voor. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Iarca met een sublieme pass. Ceranka met een sublieme pass. Leják speelt de bal door. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marazza rent richting de bal. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Sztanó rent richting de bal. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:10

58e minuut.
Bica rent richting de bal. Bica speelt de bal door. Ceranka probeert de bal met de borst te controleren. Ceranka geeft een hoge lob. Marazza springt en kopt de bal. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:11

61e minuut.
Bălan is nu in balbezit. Marazza verovert de bal door een tackle van achteren. Marazza passt de bal met de wreef. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:12

62e minuut.
Durleci geeft de bal voor. Inworp. Ceranka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica geeft een lange en hoge pass. Cioran bokst de bal weg. Marazza is nu in balbezit. Marazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:13

64e minuut.
Leják rent richting de bal. Leják geeft een lange en hoge pass. Durleci is nu in balbezit. Marazza verovert de bal door een tackle van achteren. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sztanó rent richting de bal. Sztanó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Leják zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bica is nu in balbezit. Bica geeft een lange en hoge pass. Marazza is nu in balbezit. Marazza geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:14

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ceranka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sztanó kan de bal niet met de borst controleren. Sztanó schiet op doel. Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:15

73e minuut.
Durleci rent richting de bal. Marazza onderschept slim de pass. Marazza passt de bal in één keer door. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Dediu speelt de bal door. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:16

80e minuut.
Leják speelt de bal door. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza met een sublieme pass. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica probeert naar een medespeler te passen. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:17

84e minuut.
Inworp. Bălan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:18

90e minuut.
Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Tùng onderschept slim de pass. Ceranka geeft een hoge lob. Marazza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Tepro Iasi 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 82%, Tepro Iasi 18%.
Kese - Tepro Iasi 0:19