Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bestialii Lupii Cenusii
Costy 07 Tactiek 123
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
59.7 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen goed


6e minuut.
Panicheo is nu in balbezit. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft de bal voor. Nateri springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Codrescu met de inworp. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson geeft een lange en hoge pass. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. Mądrochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Billysson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adkins. Billysson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rępał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Lupii Cenusii 1:0

10e minuut.
Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Waldner kan de bal niet met de borst controleren. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ... Mądrochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner geeft een lange en hoge pass. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu bokst de bal weg.

23e minuut.
Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos passt de bal met de wreef. Garofoli speelt de bal door. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson haalt uit met een fantastische trap. Mądrochowski bokst de bal weg.

26e minuut.
Mestach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Várhidi komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Codrescu passt de bal zonder na te denken. Garofoli speelt de bal door. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Mądrochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Lupii Cenusii 2:0

38e minuut.
Garofoli speelt de bal door. Billysson is nu in balbezit. Billysson passt de bal zonder na te denken. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Lupii Cenusii 3:0

41e minuut.
Billysson geeft een lange en hoge pass. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicheo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panicheo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Tlen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chova met een snelle inworp. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 45%, Lupii Cenusii 55%.
Bestialii - Lupii Cenusii 3:0

48e minuut.
Rępał onderschept slim de pass. Rępał speelt de bal door. Billysson speelt de bal door. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Garofoli speelt de bal door. Billysson rent richting de bal. Billysson geeft de bal voor. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos schiet op doel. Mądrochowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu geeft een hoge lob. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski passt de bal met de wreef. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jarzembowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sýkora is nu in balbezit. Sýkora met een sublieme pass. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Billysson heeft problemen om de bal te vangen. Billysson passt de bal met de wreef. Waldner is nu in balbezit. Nateri onderschept slim de pass. Nateri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sýkora speelt de bal door. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Mądrochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Lupii Cenusii 4:0

70e minuut.
Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel. Waldner probeert de bal aan de voet te houden. Mądrochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Jarzembowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Várhidi de bal. Várhidi probeert naar een medespeler te passen. Billysson is nu in balbezit. Billysson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 29%, Lupii Cenusii 71%.
Bestialii - Lupii Cenusii 4:0