Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Viitorul Hunedoara Dangerous Minds
433x Tactiek 0.2.1
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 51.4
adequate Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Jabiri is nu in balbezit. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri onderschept slim de pass. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Klungelig pakt Oprică de bal. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:1

5e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé passt de bal zonder na te denken. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aguarta probeert naar een medespeler te passen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică passt de bal met de wreef. Daar is Hirst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aguarta heeft problemen om de bal te vangen. Aguarta passt de bal in één keer door. Jabiri rent richting de bal. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. Aguarta met de inworp. Bernabé geeft een hoge lob. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:2

13e minuut.
Inworp. Aguarta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Honceriu rent richting de bal. Hirst onderschept slim de pass. Hirst geeft de bal voor. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:3

16e minuut.
Dziewulski geeft een lange en hoge pass. Daar is Hirst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernabé geeft de bal voor. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Jabiri draait met de bal, schiet en ... Chişcanu probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziewulski zal de hoekschop nemen. Oprică maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:4

23e minuut.
Daar is Udroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică is nu in balbezit. Oprică passt de bal in één keer door. Bernabé geeft een hoge lob. Hirst maakt een snoekduik en kopt de bal. Mureşan bokst de bal weg.

33e minuut.
Aguarta kopt de bal weg. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jabiri de bal. Jabiri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri onderschept slim de pass. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:5

39e minuut.
Hirst geeft de bal voor. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Udroiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hirst rent richting de bal. Hirst geeft de bal voor. Daar is Udroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski geeft een hoge lob. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 81%, Dangerous Minds 19%.
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:5

47e minuut.
Dziewulski speelt de bal door. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu rent richting de bal. Oprică onderschept slim de pass. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:6

49e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernabé zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Aguarta geeft een lange en hoge pass. Hirst is nu in balbezit. Hirst passt de bal in één keer door. Jabiri rent richting de bal. Jabiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Udroiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprică raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernabé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hirst maakt een snoekduik en kopt de bal. Oprică rent richting de bal. De bal raakt de paal. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:7

52e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică onderschept slim de pass. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:8

53e minuut.
Daar is Jabiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernabé speelt de bal door. Daar is Hirst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst passt de bal in één keer door. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Mureşan bokst de bal weg. Hirst heeft problemen om de bal te vangen. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Andrei speelt de bal door. Klungelig pakt Dziewulski de bal. Dziewulski met een sublieme pass. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hirst geeft een hoge lob. Mureşan speelt de bal door. Seehaus kopt de bal weg. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Mureşan trapt de bal weg van het doel. Aguarta kopt de bal weg. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguarta met de inworp. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft de bal voor. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:9

76e minuut.
Bernabé speelt de bal door. Hirst heeft problemen om de bal te vangen. Hirst passt de bal in één keer door. Aguarta geeft een hoge lob. Oprică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:10

82e minuut.
Klungelig pakt Oprică de bal. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:11

84e minuut.
Jabiri is nu in balbezit. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri schiet op doel. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski passt de bal zonder na te denken. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 80%, Dangerous Minds 20%.
CS Viitorul Hunedoara - Dangerous Minds 0:11