Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila Tester 23
vola Tactiek 4-4-2
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten unsatisfactory
excellent Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Baixauli passt de bal in één keer door. Hofer is nu in balbezit. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer onderschept slim de pass. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hofer speelt de bal door. Klungelig pakt Baixauli de bal. Chişcanu is nu in balbezit. Baixauli onderschept slim de pass. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 1:0

11e minuut.
Heer met de inworp. Mosór rent richting de bal. Mosór geeft de bal voor. Craia geeft de bal voor. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 2:0

14e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia speelt de bal door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Leca bokst de bal weg. Baixauli geeft een hoge lob. Hofer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 3:0

17e minuut.
Baixauli is nu in balbezit. Baixauli geeft een hoge lob. Hofer rent richting de bal. Hofer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Heer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Craia de bal. Craia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baixauli de bal. Baixauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 4:0

19e minuut.
Toregiani geeft een lange en hoge pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli passt de bal met de wreef. Hofer rent richting de bal. Hofer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 5:0

21e minuut.
Toregiani geeft de bal voor. Nicolae heeft problemen om de bal te vangen. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Baixauli is nu in balbezit. Baixauli geeft de bal voor. Klungelig pakt Mândreanu de bal. Hofer rent richting de bal. Hofer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Toregiani rent richting de bal. Toregiani passt de bal zonder na te denken. Heer probeert naar een medespeler te passen. Hofer rent richting de bal. Hofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 6:0

29e minuut.
Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór passt de bal in één keer door. Hofer is nu in balbezit. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 7:0

32e minuut.
Hofer geeft een lange en hoge pass. Milin kopt de bal weg. Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosór rent richting de bal. Mosór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Milin de bal onder controle te krijgen. Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór passt de bal met de wreef. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 8:0

38e minuut.
Gherea geeft de bal voor. Klungelig pakt Chişcanu de bal. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli geeft een lange en hoge pass. Hofer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hofer rent richting de bal. Hofer passt de bal in één keer door. Baixauli heeft problemen om de bal te vangen. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Leca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 18%, Tester 23 82%.
vola braila - Tester 23 8:0

48e minuut.
Klungelig pakt Baixauli de bal. Heer is nu in balbezit. Heer met een sublieme pass. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Leca bokst de bal weg. Hofer rent richting de bal. Hofer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicolae onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 9:0

56e minuut.
Cioculescu is nu in balbezit. Roarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Roarsson passt de bal met de wreef. Hofer is nu in balbezit. Hofer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Hofer geeft een hoge lob. Paul rent richting de bal. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia geeft de bal voor. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 10:0

58e minuut.
Baixauli passt de bal zonder na te denken. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica rent richting de bal. Hofer onderschept slim de pass. Hofer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 11:0

60e minuut.
Heer passt de bal met de wreef. Craia met een sublieme pass. Hofer is nu in balbezit. Hofer draait met de bal, schiet en ... Leca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Toregiani geeft de bal voor. Daar is Hofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolae met een sublieme pass. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofer geeft een lange en hoge pass. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Chişcanu speelt de bal door. Klungelig pakt Ghica de bal. Mosór rent richting de bal. Mosór draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chişcanu onderschept slim de pass. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 12:0

68e minuut.
Hofer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofer probeert naar een medespeler te passen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Tester 23 13:0

76e minuut.
Klungelig pakt Milin de bal. Baixauli verovert de bal door een tackle van achteren. Mosór rent richting de bal. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roarsson probeert naar een medespeler te passen. Craia rent richting de bal. Craia geeft een lange en hoge pass. Hofer springt en kopt de bal. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Roarsson met een sublieme pass. Craia speelt de bal door. Hofer rent richting de bal. Daar is Mosór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosór draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal. Hofer is nu in balbezit. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dosca probeert naar een medespeler te passen. Craia probeert naar een medespeler te passen. Baixauli is nu in balbezit. Klungelig pakt Hofer de bal. Hofer haalt uit met een fantastische trap. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 28%, Tester 23 72%.
vola braila - Tester 23 13:0