Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Arthur sedosii
atac d Tactiek yes
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Gacuś met een sublieme pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lungulescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gacuś met de inworp. Peja geeft de bal voor. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen. EL Sakhtyani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burghardt verovert de bal door een tackle van achteren. Burghardt passt de bal in één keer door. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft een hoge lob. EL Sakhtyani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ceauşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Chiti rent richting de bal. Ciświcki onderschept slim de pass. Ciświcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Demirbüker met een sublieme pass. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo passt de bal met de wreef. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. EL Sakhtyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Olesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oman zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Oman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 48%, sedosii 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F. Arthur - sedosii 0:0

51e minuut.
Gacuś rent richting de bal. Gacuś geeft een lange en hoge pass. Pitaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo schiet op doel. EL Sakhtyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma geeft een hoge lob. Inworp. Gacuś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peja geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Burghardt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ciświcki kopt de bal weg. Lungulescu kan de bal niet met de borst controleren. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... EL Sakhtyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 37%, sedosii 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F. Arthur - sedosii 0:0