Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Minds Speranta Onesti
0.2.1 Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 24.5
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Bernabé rent richting de bal. Bernabé passt de bal zonder na te denken. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gogoncea bokst de bal weg. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 1:0

7e minuut.
Oprică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beleţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beleţchi passt de bal in één keer door. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 2:0

8e minuut.
Pleşan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguarta met de inworp. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski speelt de bal door. Oprică is nu in balbezit. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hirst is nu in balbezit. Hirst passt de bal in één keer door. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Istvan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 3:0

17e minuut.
Hirst verovert de bal door een tackle van achteren. Hirst geeft een lange en hoge pass. Calu heeft problemen om de bal te vangen. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 4:0

18e minuut.
Muraru geeft een hoge lob. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski geeft een hoge lob. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hirst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 5:0

24e minuut.
Hirst passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu probeert de bal aan de voet te houden. Beleţchi rent richting de bal. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea bokst de bal weg.

25e minuut.
Neag geeft een lange en hoge pass. Seehaus speelt de bal door. Beleţchi is nu in balbezit. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Oprică speelt de bal door. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 6:0

28e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Chinţoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dziewulski met een snel genomen vrije trap. Hirst krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg. Dziewulski kopt de bal weg. Beleţchi rent richting de bal. Hirst rent richting de bal. Hirst geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dziewulski kopt de bal weg. Klungelig pakt Chinţoiu de bal. Oprică rent richting de bal. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi passt de bal in één keer door. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 7:0

34e minuut.
Bernabé kopt de bal weg. Dziewulski controleert de bal met de borst. Dziewulski geeft een hoge lob. Hirst is nu in balbezit. Hirst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Calu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziewulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Calu trapt de bal weg van het doel. Aguarta kopt de bal weg. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Bernabé rent richting de bal. Bernabé passt de bal met de wreef. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 8:0

40e minuut.
Dziewulski kopt de bal weg. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi speelt de bal door. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 9:0

42e minuut.
Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi passt de bal in één keer door. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 10:0

44e minuut.
Aguarta speelt de bal door. Bernabé rent richting de bal. Bernabé speelt de bal door. Hirst is nu in balbezit. Hirst geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 11:0

45e minuut.
Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică speelt de bal door. Beleţchi probeert naar een medespeler te passen. Hirst is nu in balbezit. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 11%, Speranta Onesti 89%.
Dangerous Minds - Speranta Onesti 12:0

50e minuut.
Istvan geeft de bal voor. Fane speelt de bal door. Muraru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski draait met de bal, schiet en ... Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Aguarta geeft de bal voor. Daar is Cojocaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguarta geeft een lange en hoge pass. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 13:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calu trapt de bal weg van het doel. Bernabé kopt de bal weg. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bernabé passt de bal met de wreef. Istvan rent richting de bal. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 14:0

59e minuut.
Doeltrap. Gogoncea trapt de bal weg van het doel. Dziewulski kopt de bal weg. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 15:0

63e minuut.
Istvan passt de bal in één keer door. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé passt de bal met de wreef. Hirst is nu in balbezit. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 16:0

63e minuut.
Muraru met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguarta met een snelle inworp. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski passt de bal in één keer door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 17:0

67e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé speelt de bal door. Dziewulski speelt de bal door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... Gogoncea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 18:0

73e minuut.
Techer verovert de bal door een tackle van achteren. Techer met een sublieme pass. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dziewulski kopt de bal weg. Hirst rent richting de bal. Hirst passt de bal in één keer door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bernabé geeft de bal voor. Beleţchi kopt de bal weg. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ... Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 19:0

80e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 20:0

84e minuut.
Bernabé is nu in balbezit. Bernabé passt de bal in één keer door. Beleţchi rent richting de bal. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hirst draait met de bal, schiet en ... Istvan probeert de bal aan de voet te houden. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Speranta Onesti 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 17%, Speranta Onesti 83%.
Dangerous Minds - Speranta Onesti 21:0