Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Hyperion ultrasii
5-2-1-2 Narrow Tactiek test
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk speelt de bal door. Vicente speelt de bal door. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - ultrasii 0:1

10e minuut.
Koranteng is nu in balbezit. Honer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koranteng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onda met een snel genomen vrije trap. Vicente heeft problemen om de bal te vangen. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel. Pajestka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - ultrasii 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Romaniuk de bal. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft een hoge lob. Mocanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Andrysz kopt de bal weg. Daar is Altana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafidă rent richting de bal. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Szokol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - ultrasii 1:2

31e minuut.
Onda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng passt de bal in één keer door. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bădiţă kopt de bal weg. Klepetko speelt de bal door. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda speelt de bal door. Koranteng rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Scalat geeft een hoge lob. Daar is Honer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepetko rent richting de bal. Klepetko schiet op doel. Pajestka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Vicente geeft een lange en hoge pass. Inworp. Romaniuk met de inworp. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin geeft de bal voor. Pajestka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Onda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Córdoba onderschept slim de pass. Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 45%, ultrasii 55%.
SC Hyperion - ultrasii 1:2

49e minuut.
Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hui rent richting de bal. Hui passt de bal met de wreef. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Stafidă passt de bal zonder na te denken. Mocanu rent richting de bal. Scalat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scalat krijgt een gele kaart. Mocanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Jullien zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Scalat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szokol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Subczyński geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Koranteng stond buitenspel. Stafidă neemt vlug de vrije trap. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. Szokol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Subczyński de bal. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Hyperion - ultrasii 2:2

54e minuut.
Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă geeft de bal voor. Wenjin kopt de bal weg. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klepetko verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente geeft een hoge lob. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Scalat onderschept slim de pass. Scalat passt de bal in één keer door. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă geeft de bal voor. Wenjin krijgt zijn hoofd ertegen. Pajestka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Horka is nu in balbezit. Altana verovert de bal door een tackle van achteren. Altana speelt de bal door. Stafidă geeft de bal voor. Mocanu springt en kopt de bal. Szokol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hui rent richting de bal. Hui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - ultrasii 3:2

75e minuut.
Torje met de inworp. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka geeft de bal voor. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Horka onderschept slim de pass. Horka passt de bal met de wreef. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hui rent richting de bal. Hui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 48%, ultrasii 52%.
SC Hyperion - ultrasii 3:2