Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Hyperion FC Cannella
4-2-3-1 Narrow Tactiek 532
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.6 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Terrien rent richting de bal. Hui onderschept slim de pass. Młynek begaat een overtreding. Młynek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sroka verovert de bal door een tackle van achteren. Honer is nu in balbezit. Młynek speelt de bal door. Daar is Terrien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrien draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Przesmycki probeert naar een medespeler te passen. Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfini passt de bal in één keer door. Młynek rent richting de bal. Młynek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 56%, FC Cannella 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Hyperion - FC Cannella 0:0

51e minuut.
Mocanu speelt de bal door. Hui is nu in balbezit. Młynek rent richting de bal. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sezemský verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă rent richting de bal. Stafidă passt de bal in één keer door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel. Tuomalainen bokst de bal weg.

84e minuut.
Hui rent richting de bal. Hui geeft de bal voor. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Tuomalainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC Cannella 1:0

86e minuut.
Córdoba is nu in balbezit. Córdoba geeft een lange en hoge pass. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Tuomalainen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC Cannella 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 51%, FC Cannella 49%.
SC Hyperion - FC Cannella 2:0