Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cannella SC Hyperion
532 Tactiek 4-2-3-1 Narrow
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 49.8
very good Schieten good
very good Passen adequate
outstanding Verdedigen adequate


14e minuut.
Młynek rent richting de bal. Młynek probeert naar een medespeler te passen. Acıduymaz is nu in balbezit. Acıduymaz geeft de bal voor. Sroka springt en kopt de bal. Pajestka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Honer kopt de bal weg. Laboga rent richting de bal. Acıduymaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acıduymaz krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Pajestka niet meer kan verder spelen. Aksal komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Przesmycki speelt de bal door. Klungelig pakt Sroka de bal. Söğüt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Söğüt krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Córdoba heeft problemen om de bal te vangen. Delfini geeft de bal voor. Sroka rent richting de bal. Sroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - SC Hyperion 1:0

32e minuut.
Sierny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delfini is nu in balbezit. Delfini geeft de bal voor. Sroka springt en kopt de bal. Aksal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - SC Hyperion 2:0

41e minuut.
Sierny rent richting de bal. Sierny passt de bal in één keer door. Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfini geeft een lange en hoge pass. Sroka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cannella 38%, SC Hyperion 62%.
FC Cannella - SC Hyperion 2:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Pieńkowski de bal onder controle te krijgen. Acıduymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente begaat een overtreding. Vicente krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Sierny met een snelle inworp. Klungelig pakt Delfini de bal. Delfini passt de bal in één keer door. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Torje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierny speelt de bal door. Piţigoi is nu in balbezit. Horka verovert de bal door een tackle van achteren. Horka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Przesmycki de bal. Roşu rent richting de bal. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - SC Hyperion 2:1

64e minuut.
Sierny probeert naar een medespeler te passen. Delfini is nu in balbezit. Torje schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delfini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Delfini kan niet meer verder spelen. Urrutxurtu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Córdoba met de inworp. Sierny is nu in balbezit. Roşu begaat een overtreding. Roşu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jullien met een sublieme pass. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıduymaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acıduymaz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cannella 44%, SC Hyperion 56%.
FC Cannella - SC Hyperion 2:1