Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC dicles `R@pid`
Normal Tactiek radu
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 56.2
average Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen outstanding


12e minuut.
Siil met een sublieme pass. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat geeft de bal voor. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu schiet op doel. Cartolano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - `R@pid` 0:1

14e minuut.
Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat passt de bal met de wreef. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu geeft een hoge lob. Velcu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton geeft de bal voor. Ulmeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Courinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wessel. Courinha raakt geblesseerd tijdens het duel. Muszalik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mora controleert de bal met de borst. Wołyniec rent richting de bal. Velcu onderschept slim de pass. Velcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ulmeanu is nu in balbezit. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - `R@pid` 0:2

25e minuut.
Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat met een sublieme pass. Velcu met een sublieme pass. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu passt de bal met de wreef. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - `R@pid` 0:3

35e minuut.
Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Muszalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszalik geeft een lange en hoge pass. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Velcu rent richting de bal. Velcu passt de bal met de wreef. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - `R@pid` 0:4

44e minuut.
Velcu rent richting de bal. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu schiet op doel. Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - `R@pid` 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 82%, `R@pid` 18%.
FC dicles - `R@pid` 0:5

48e minuut.
Wanatowicz is nu in balbezit. Haxverdyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rákóczi begaat een overtreding. Haxverdyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. İzmirlioğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Serbanescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Mora speelt de bal door. Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hariton geeft een lange en hoge pass. Velcu kan de bal niet met de borst controleren. Velcu passt de bal in één keer door. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ulmeanu stond buitenspel. Dadu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hariton geeft een hoge lob. Mora kopt de bal weg. Muszalik met een sublieme pass. Courinha is nu in balbezit. Courinha geeft een hoge lob. Paal! Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ninoiu kopt de bal weg. Velcu is nu in balbezit. Velcu passt de bal zonder na te denken. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Muszalik onderschept slim de pass. Muszalik geeft een hoge lob. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap. Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cartolano niet meer kan verder spelen. Kovačina komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat geeft een hoge lob. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Rákóczi geeft een hoge lob. Ulmeanu is nu in balbezit. Wessel begaat een overtreding. Wessel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 67%, `R@pid` 33%.
FC dicles - `R@pid` 0:5