Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`R@pid` FC dicles
radu Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 35.2
solid Schieten adequate
adequate Passen weak
formidable Verdedigen average


14e minuut.
Kramár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartoněk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dadu is nu in balbezit. Dadu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mora rent richting de bal. Velcu onderschept slim de pass. Velcu passt de bal in één keer door. Courinha rent richting de bal. Courinha probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vojnarovski onderschept slim de pass. Velcu onderschept slim de pass. Siil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velcu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ulmeanu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cartolano bokst de bal weg. Ulmeanu rent richting de bal. Velcu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - FC dicles 1:0

22e minuut.
Courinha rent richting de bal. Courinha met een sublieme pass. Vojnarovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ninoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mora rent richting de bal. Velcu onderschept slim de pass. Velcu schiet op doel. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Courinha rent richting de bal. Courinha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Velcu passt de bal met de wreef. Daar is Ulmeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siil rent richting de bal. Ulmeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Velcu passt de bal in één keer door. Ulmeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mora is nu in balbezit. Ulmeanu onderschept slim de pass. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap. Cartolano bokst de bal weg.

41e minuut.
Bărbat is nu in balbezit. Bărbat geeft de bal voor. Ulmeanu probeert de bal aan de voet te houden. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - FC dicles 2:0

42e minuut.
Muszalik is nu in balbezit. Muszalik speelt de bal door. Courinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Courinha schiet op doel. Mora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wołyniec onderschept slim de pass. Wołyniec speelt de bal door. Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap. Cartolano bokst de bal weg.

43e minuut.
Inworp. Hariton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bărbat geeft de bal voor. Courinha rent richting de bal. Courinha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 27%, FC dicles 73%.
`R@pid` - FC dicles 2:0

47e minuut.
Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu onderschept slim de pass. Ulmeanu probeert naar een medespeler te passen. Courinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Courinha geeft de bal voor. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - FC dicles 3:0

58e minuut.
Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kramár de bal. Wanatowicz rent richting de bal. İzmirlioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İzmirlioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - FC dicles 3:1

62e minuut.
Siil kopt de bal weg. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu onderschept slim de pass. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cartolano trapt de bal weg van het doel. Daar is Courinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninoiu rent richting de bal. Courinha verovert de bal door een tackle van achteren. Courinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Muszalik passt de bal in één keer door. Daar is Ulmeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmeanu speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Mora geeft de bal voor. Inworp. Muszalik met de inworp. Courinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Courinha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt İzmirlioğlu de bal. Bărbat met een sublieme pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Courinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Courinha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ulmeanu de bal. Velcu rent richting de bal. Courinha bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Ulmeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmeanu speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - FC dicles 4:1

86e minuut.
Muszalik rent richting de bal. Siil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muszalik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muszalik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Courinha kopt de bal weg. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Muszalik geeft een hoge lob. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu passt de bal in één keer door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 22%, FC dicles 78%.
`R@pid` - FC dicles 4:1