Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rapid Bucuresti FC GAI
4-3-3 def Tactiek 541
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Dospel probeert naar een medespeler te passen. González Mije met een sublieme pass. Trường Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC GAI 1:0

16e minuut.
González Mije verovert de bal door een tackle van achteren. González Mije probeert naar een medespeler te passen. Trường Vũ is nu in balbezit. Daar is Trường Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC GAI 2:0

18e minuut.
Trường Vũ probeert de bal met de borst te controleren. Trường Vũ passt de bal in één keer door. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC GAI 3:0

21e minuut.
Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Doanh onderschept slim de pass. Bùi Doanh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yemyeşil de bal. Yemyeşil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Dospel geeft een hoge lob. Trường Vũ kopt de bal weg. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC GAI 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 39%, FC GAI 61%.
F.C. Rapid Bucuresti - FC GAI 4:0

47e minuut.
Tanay is nu in balbezit. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan geeft de bal voor. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Šein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kisjelica passt de bal in één keer door. Özkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkafa met een sublieme pass. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Šein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Krychowiak passt de bal zonder na te denken. Dyluś is nu in balbezit. Jelassi geeft een lange en hoge pass. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kövér met een sublieme pass. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu speelt de bal door. Klungelig pakt Dospel de bal. Dospel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dospel is nu in balbezit. Dospel passt de bal met de wreef. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ schiet op doel. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC GAI 5:0

65e minuut.
González Mije bereikt de bal nog maar net als eerste. González Mije passt de bal zonder na te denken. Bùi Doanh met een sublieme pass. Daar is Trường Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. González Mije met de inworp. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC GAI 5:1

67e minuut.
Dyluś probeert de bal aan de voet te houden. Flaum rent richting de bal. Flaum geeft de bal voor. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dospel kopt de bal weg. Trường Vũ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kisjelica. Kisjelica krijgt een gele kaart. Trường Vũ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. González Mije neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Antczak rent richting de bal. Bădilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bùi Doanh. Bùi Doanh krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Jelassi geeft de bal voor. Daar is Dospel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Doanh met een sublieme pass. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 29%, FC GAI 71%.
F.C. Rapid Bucuresti - FC GAI 5:1