Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC dicles F.C. Rapid Bucuresti
Normal Tactiek 4-3-3 def
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten excellent
weak Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Dospel verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Flaum passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trường Vũ de bal. Trường Vũ speelt de bal door. Sarotti geeft een hoge lob. Kovačina probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Flaum geeft de bal voor. Trường Vũ kopt de bal weg. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Antczak probeert naar een medespeler te passen. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ passt de bal in één keer door. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - F.C. Rapid Bucuresti 0:1

26e minuut.
Haxverdyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dadu komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Dospel rent richting de bal. Sarotti is nu in balbezit. Sarotti passt de bal met de wreef. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - F.C. Rapid Bucuresti 0:2

34e minuut.
Dospel onderschept slim de pass. Dospel speelt de bal door. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ schiet op doel. Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Wołyniec met een sublieme pass. Flaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaum geeft de bal voor. Dadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dadu geeft een hoge lob. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay geeft een hoge lob. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - F.C. Rapid Bucuresti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 69%, F.C. Rapid Bucuresti 31%.
FC dicles - F.C. Rapid Bucuresti 0:3

53e minuut.
Wołyniec geeft een hoge lob. Tanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković begaat een overtreding. Živković krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Sarotti passt de bal zonder na te denken. González Mije rent richting de bal. González Mije passt de bal in één keer door. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mora is nu in balbezit. Trường Vũ onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Dospel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Siil de bal. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ schiet op doel. Cartolano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cartolano trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kovačina de bal. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil schiet op doel. Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - F.C. Rapid Bucuresti 0:4

65e minuut.
Siil met een sublieme pass. Yemyeşil probeert naar een medespeler te passen. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cartolano trapt de bal weg van het doel. Živković is nu in balbezit. Tanay begaat een overtreding. Tanay krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Flaum rent richting de bal. Flaum geeft de bal voor. González Mije met een sublieme pass. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Živković passt de bal zonder na te denken. İzmirlioğlu rent richting de bal. Sarotti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarotti krijgt een gele kaart. İzmirlioğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İzmirlioğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Šein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC dicles - F.C. Rapid Bucuresti 1:4

88e minuut.
Bartoněk rent richting de bal. Flaum onderschept slim de pass. Flaum geeft de bal voor. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen. Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil rent richting de bal. Dospel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dospel geeft een hoge lob. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cartolano probeert naar een medespeler te passen. Ninoiu kopt de bal weg. Bùi Doanh met een sublieme pass. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC dicles 64%, F.C. Rapid Bucuresti 36%.
FC dicles - F.C. Rapid Bucuresti 1:4