Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rapid Bucuresti FC Cannella
4-3-3 def Tactiek 532
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
51 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki passt de bal met de wreef. Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfini geeft een hoge lob. Flaum kopt de bal weg. Šein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Cannella 0:1

31e minuut.
González Mije passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tanay de bal. Sroka is nu in balbezit. Sroka draait met de bal, schiet en ... Šein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Cannella 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 61%, FC Cannella 39%.
F.C. Rapid Bucuresti - FC Cannella 0:2

48e minuut.
Flaum passt de bal zonder na te denken. Bùi Doanh probeert naar een medespeler te passen. Sarotti geeft een hoge lob. González Mije is nu in balbezit. González Mije haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Delfini passt de bal zonder na te denken. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sierny met een sublieme pass. Terrien geeft de bal voor. Sroka rent richting de bal. Sroka schiet op doel. Šein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Cannella 0:3

76e minuut.
Jelassi heeft problemen om de bal te vangen. Antczak rent richting de bal. Sroka verovert de bal door een tackle van achteren. Sroka schiet op doel. Šein probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny onderschept slim de pass. Sierny passt de bal in één keer door. Młynek rent richting de bal. Młynek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 52%, FC Cannella 48%.
F.C. Rapid Bucuresti - FC Cannella 0:3