Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultrasii FC dicles
test Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 38.5
formidable Schieten average
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


14e minuut.
Daar is Koranteng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko verovert de bal door een tackle van achteren. Klepetko haalt uit met een fantastische trap. Cartolano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC dicles 1:0

17e minuut.
Wołyniec met een sublieme pass. Bartoněk rent richting de bal. Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk geeft een hoge lob. Koranteng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Altana met een sublieme pass. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko passt de bal in één keer door. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin passt de bal met de wreef. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC dicles 2:0

27e minuut.
Mora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Onda met de inworp. Koranteng rent richting de bal. Koranteng geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk met een sublieme pass. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wenjin probeert de bal aan de voet te houden. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă geeft een hoge lob. Wenjin rent richting de bal. Wenjin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Romaniuk geeft een lange en hoge pass. Mora kopt de bal weg. Daar is Kovačina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Romaniuk is nu in balbezit. Vojnarovski is nu in balbezit. Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk geeft de bal voor. Koranteng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vojnarovski speelt de bal door. Inworp. Todorinski met een snelle inworp. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klepetko is nu in balbezit. Klepetko passt de bal met de wreef. Koranteng rent richting de bal. Koranteng haalt uit met een fantastische trap. Cartolano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC dicles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 34%, FC dicles 66%.
ultrasii - FC dicles 3:0

51e minuut.
Scalat speelt de bal door. Klepetko rent richting de bal. Klepetko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koranteng de bal. Koranteng schiet op doel. Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Romaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Altana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altana geeft de bal voor. Koranteng probeert de bal aan de voet te houden. Mora verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovačina met een snelle inworp. Dadu is nu in balbezit. Klepetko onderschept slim de pass. Klepetko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Subczyński probeert naar een medespeler te passen. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko passt de bal met de wreef. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wenjin is nu in balbezit. Wenjin passt de bal met de wreef. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klepetko probeert naar een medespeler te passen. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora rent richting de bal. Koranteng verovert de bal door een tackle van achteren. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is İzmirlioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subczyński onderschept slim de pass. Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxverdyan is nu in balbezit. Haxverdyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Koranteng geeft een hoge lob. Cartolano speelt de bal door. Altana kopt de bal weg. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klepetko is nu in balbezit. Klepetko passt de bal in één keer door. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cartolano trapt de bal weg. Klungelig pakt Siil de bal. Onda geeft een hoge lob. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Onda passt de bal met de wreef. Kovačina is nu in balbezit. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko draait met de bal, schiet en ... Kovačina probeert de bal aan de voet te houden. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Živković met een snelle inworp. Haxverdyan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Scalat ... Strafschop! Scalat krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Onda de bal. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda geeft een hoge lob. Wenjin maakt een snoekduik en kopt de bal. Cartolano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 33%, FC dicles 67%.
ultrasii - FC dicles 3:0