Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Hyperion FC GAI
4-2-3-1 Narrow Tactiek 541
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 41.7
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Baykal passt de bal zonder na te denken. Zucolillo is nu in balbezit. Zucolillo met een sublieme pass. Özkafa rent richting de bal. Özkafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sudrawski geeft een lange en hoge pass. Polio met een sublieme pass. Roşu rent richting de bal. Roşu passt de bal in één keer door. Karakostas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Söğüt met een sublieme pass. Kraśnicki is nu in balbezit. Kraśnicki passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Negoescu passt de bal met de wreef. Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Karakostas rent richting de bal. Karakostas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC GAI 1:0

27e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu passt de bal zonder na te denken. Karakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakostas draait met de bal, schiet en ... Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC GAI 2:0

31e minuut.
Karakostas rent richting de bal. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakostas onderschept slim de pass. Karakostas schiet op doel. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC GAI 3:0

33e minuut.
Negoescu rent richting de bal. Polio verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu probeert naar een medespeler te passen. Karakostas is nu in balbezit. Karakostas haalt uit met een fantastische trap. Kövér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Córdoba geeft een hoge lob. Karakostas probeert de bal aan de voet te houden. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC GAI 4:0

40e minuut.
Baykal is nu in balbezit. Baykal probeert naar een medespeler te passen. Özkafa speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zucolillo speelt de bal door. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torje. Torje krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 34%, FC GAI 66%.
SC Hyperion - FC GAI 4:0

46e minuut.
Özkafa met een sublieme pass. Zucolillo rent richting de bal. Kraśnicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kraśnicki krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos passt de bal in één keer door. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC GAI 5:0

61e minuut.
Polio met een sublieme pass. Klungelig pakt Roşu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolovan. Roşu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje met een sublieme pass. Miklos rent richting de bal. Karakostas verovert de bal door een tackle van achteren. Karakostas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Zucolillo de bal. Kraśnicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baykal. Baykal krijgt een gele kaart. Kraśnicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Söğüt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karakostas rent richting de bal. Karakostas schiet op doel. Sudrawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC GAI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 25%, FC GAI 75%.
SC Hyperion - FC GAI 6:0