Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rapid Bucuresti avantatu
4-3-3 def Tactiek 541_m
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 59.2
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Faron de bal onder controle te krijgen. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ geeft de bal voor. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili schiet op doel. Šein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Veermets geeft een hoge lob. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron geeft de bal voor. Mansur heeft problemen om de bal te vangen. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trường Vũ is nu in balbezit. Veermets onderschept slim de pass. Sarotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarotti krijgt een gele kaart. Veermets is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kam Leung met een snel genomen vrije trap. Cloet is nu in balbezit. Cloet geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
González Mije rent richting de bal. González Mije geeft een lange en hoge pass. Yemyeşil kopt de bal weg. Dospel rent richting de bal. Dospel schiet op doel. Gyurkovits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dospel rent richting de bal. Dospel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sarotti speelt de bal door. Trường Vũ is nu in balbezit. Kam Leung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trường Vũ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trường Vũ neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gyurkovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jelassi is nu in balbezit. Jelassi passt de bal in één keer door. Sarotti speelt de bal door. Daar is Yemyeşil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. Gyurkovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cloet met een snelle inworp. Maftei rent richting de bal. Maftei passt de bal zonder na te denken. Cloet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 51%, avantatu 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rapid Bucuresti - avantatu 0:0

50e minuut.
Jelassi passt de bal in één keer door. Dospel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kam Leung. Kam Leung krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Codruţ met een sublieme pass. Cloet rent richting de bal. Cloet passt de bal zonder na te denken. Faron is nu in balbezit. Faron haalt uit met een fantastische trap. Šein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Scida komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Laamers komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Scida speelt de bal door. Cloet geeft een lange en hoge pass. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. Šein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - avantatu 0:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evgeniev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Trường Vũ de bal. Scida is nu in balbezit. Scida passt de bal met de wreef. Cloet is nu in balbezit. Cloet geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
González Mije met de inworp. Laamers is nu in balbezit. Bùi Doanh maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bùi Doanh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bùi Doanh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Laamers raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Cloet is nu in balbezit. Cloet passt de bal in één keer door. Scida speelt de bal door. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - avantatu 0:2

90e minuut.
Laamers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 57%, avantatu 43%.
F.C. Rapid Bucuresti - avantatu 0:2