Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Hyperion FC dicles
4-2-3-1 Narrow Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 37.3
solid Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Wołyniec onderschept slim de pass. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă passt de bal met de wreef. Laboga is nu in balbezit. Laboga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Horka is nu in balbezit. Ninoiu begaat een overtreding. Horka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torje zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laboga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hui is nu in balbezit. Hui probeert naar een medespeler te passen. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC dicles 1:0

15e minuut.
Inworp. Horka met een snelle inworp. Stafidă probeert naar een medespeler te passen. Hui is nu in balbezit. Hui schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC dicles 2:0

20e minuut.
Laboga rent richting de bal. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wołyniec krijgt een gele kaart. Stafidă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stafidă wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Torje speelt de bal door. Horka probeert naar een medespeler te passen. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kovačina de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cartolano probeert naar een medespeler te passen. Belinho probeert naar een medespeler te passen. Laboga is nu in balbezit. Laboga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siil met een harde bal richting middenveld. Inworp. Hui met een snelle inworp. Stafidă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Cartolano trapt de bal weg van het doel. Hui kopt de bal weg. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met een snelle inworp. Horka geeft een lange en hoge pass. Laboga is nu in balbezit. Laboga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vojnarovski geeft een hoge lob. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC dicles 3:0

32e minuut.
Bartoněk geeft een hoge lob. Pajestka met een sublieme pass. Laboga rent richting de bal. Laboga haalt uit met een fantastische trap. Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC dicles 4:0

43e minuut.
Siil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hui met de inworp. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cartolano met een harde bal richting middenveld. Inworp. Hui met een snelle inworp. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laboga is nu in balbezit. Cartolano probeert naar een medespeler te passen. Stafidă kopt de bal weg. Horka rent richting de bal. Horka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cartolano trapt de bal weg. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă passt de bal zonder na te denken. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 33%, FC dicles 67%.
SC Hyperion - FC dicles 4:0

47e minuut.
Cartolano trapt de bal weg van het doel. Torje kopt de bal weg. Laboga is nu in balbezit. Laboga schiet op doel. Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC dicles 5:0

59e minuut.
Belinho onderschept slim de pass. Hui rent richting de bal. Stafidă geeft een hoge lob. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga haalt uit met een fantastische trap. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC dicles 6:0

61e minuut.
Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka passt de bal zonder na te denken. Wessel is nu in balbezit. Laboga verovert de bal door een tackle van achteren. Laboga haalt uit met een fantastische trap. Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wołyniec verovert de bal door een tackle van achteren. Laboga rent richting de bal. Ninoiu begaat een overtreding. Ninoiu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Wołyniec is nu in balbezit. Stafidă onderschept slim de pass. Stafidă speelt de bal door. Laboga rent richting de bal. Laboga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Dadu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Belinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Belinho met een sublieme pass. Laboga rent richting de bal. Laboga haalt uit met een fantastische trap. Cartolano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC dicles 7:0

74e minuut.
Laboga kan de bal niet met de borst controleren. Kovačina rent richting de bal. Laboga begaat een overtreding. Laboga krijgt een gele kaart. Kovačina roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kovačina kan niet meer verder spelen.

82e minuut.
Siil geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horka met de inworp. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă geeft de bal voor. Cartolano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laboga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - FC dicles 8:0

85e minuut.
Haxverdyan is nu in balbezit. Papastratos onderschept slim de pass. Papastratos geeft de bal voor. Laboga is nu in balbezit. Laboga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 32%, FC dicles 68%.
SC Hyperion - FC dicles 8:0