Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rapid Bucuresti SC Hyperion
4-3-3 def Tactiek 4-2-3-1 Narrow
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Pieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanay rent richting de bal. Tanay geeft een lange en hoge pass. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski geeft de bal voor. Labisák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:1

7e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. Belinho geeft een lange en hoge pass. Tanay geeft de bal voor. Pieńkowski kan de bal niet met de borst controleren. Pieńkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stafidă onderschept slim de pass. Stafidă met een sublieme pass. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu draait met de bal, schiet en ... Mocanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flaum heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:2

14e minuut.
Stafidă kopt de bal weg. Mocanu probeert de bal aan de voet te houden. Jelassi rent richting de bal. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:3

16e minuut.
Jullien verovert de bal door een tackle van achteren. Jullien geeft een lange en hoge pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:4

25e minuut.
Roşu rent richting de bal. Bùi Doanh met een sublieme pass. Sarotti met een sublieme pass. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Pajestka bokst de bal weg.

39e minuut.
Vicente probeert naar een medespeler te passen. Belinho probeert naar een medespeler te passen. Pieńkowski is nu in balbezit. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 61%, SC Hyperion 39%.
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:4

50e minuut.
Belinho verovert de bal door een tackle van achteren. Belinho geeft een lange en hoge pass. Tanay heeft problemen om de bal te vangen. Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Labisák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Belinho speelt de bal door. Roşu heeft problemen om de bal te vangen. Roşu passt de bal met de wreef. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Belinho verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu rent richting de bal. Roşu speelt de bal door. Klungelig pakt Mocanu de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Roşu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Horka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Andrysz heeft problemen om de bal te vangen. Andrysz geeft de bal voor. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:5

77e minuut.
Antczak passt de bal in één keer door. Andrysz rent richting de bal. Andrysz geeft de bal voor. Horka rent richting de bal. Horka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:6

80e minuut.
Flaum controleert de bal met de borst. Horka rent richting de bal. Flaum maakt een afschuwelijke overtreding. Flaum krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Andrysz heeft problemen om de bal te vangen. Belinho met een sublieme pass. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka heeft problemen om de bal te vangen. Horka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:7

88e minuut.
Córdoba geeft een hoge lob. Antczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Labisák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:8

89e minuut.
Antczak geeft de bal voor. Gmyrek is nu in balbezit. Met opzet legt Jullien zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jullien naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
González Mije bereikt de bal nog maar net als eerste. González Mije geeft een hoge lob. Vicente is nu in balbezit. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 54%, SC Hyperion 46%.
F.C. Rapid Bucuresti - SC Hyperion 0:8