Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Hyperion F.C. Rapid Bucuresti
4-2-3-1 Narrow Tactiek 4-3-3 def
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Vicente geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hui stond buitenspel. Antczak neemt vlug de vrije trap. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Pajestka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Flaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaum passt de bal met de wreef. Jelassi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sarotti passt de bal in één keer door. Trường Vũ is nu in balbezit. Mocanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trường Vũ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bùi Doanh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pajestka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - F.C. Rapid Bucuresti 0:1

5e minuut.
Hui speelt de bal door. Mocanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomšič. Tomšič krijgt een gele kaart.

16e minuut.
González Mije verovert de bal door een tackle van achteren. González Mije met een sublieme pass. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltay verovert de bal door een tackle van achteren. Oltay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hui rent richting de bal. Bùi Doanh verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Doanh speelt de bal door. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Pajestka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Trường Vũ passt de bal zonder na te denken. Oltay rent richting de bal. Vicente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vicente krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Oltay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bùi Doanh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vicente is nu in balbezit. Tomšič onderschept slim de pass. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Pajestka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - F.C. Rapid Bucuresti 0:2

28e minuut.
Šein met een harde bal richting middenveld. Córdoba kopt de bal weg. Antczak probeert de bal aan de voet te houden. Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hui haalt uit met een fantastische trap. Šein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Šein met een harde bal richting middenveld. Sarotti kopt de bal weg. Córdoba probeert de bal aan de voet te houden. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jullien geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarotti met een snelle inworp. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Hui de bal. Stafidă is nu in balbezit. Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hui schiet op doel. Šein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Hyperion - F.C. Rapid Bucuresti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 47%, F.C. Rapid Bucuresti 53%.
SC Hyperion - F.C. Rapid Bucuresti 1:2

59e minuut.
González Mije is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrysz met de inworp. González Mije geeft een hoge lob. Tomšič krijgt zijn hoofd ertegen. Pajestka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vicente met een sublieme pass. Horka is nu in balbezit. Pieńkowski speelt de bal door. Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hui draait met de bal, schiet en ... Šein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mocanu met een snelle inworp. Sarotti is nu in balbezit. Stafidă onderschept slim de pass. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Hui maakt een snoekduik en kopt de bal. Šein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Šein speelt de bal door. Trường Vũ kopt de bal weg. Klungelig pakt Jullien de bal. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Hyperion 52%, F.C. Rapid Bucuresti 48%.
SC Hyperion - F.C. Rapid Bucuresti 1:2