Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avantatu FC dicles
541_m Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 38.3
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Siil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faron met de inworp. Scida met een sublieme pass. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kam Leung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wołyniec is nu in balbezit. Mansur onderschept slim de pass. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. Cartolano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Inworp. Kam Leung met een snelle inworp. Cloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet geeft een lange en hoge pass. Mansur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 1:0

5e minuut.
Scida passt de bal met de wreef. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siil. Siil krijgt een gele kaart. Mansur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juodkojis komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Scida speelt de bal door. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron speelt de bal door. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Maftei speelt de bal door. Uchyła geeft de bal voor. Lazarashvili kopt de bal weg. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 2:0

13e minuut.
Faron passt de bal met de wreef. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Siil begaat een overtreding. Siil krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

13e minuut.
Mansur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juodkojis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mansur kopt de bal weg. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Faron kopt de bal weg. Mansur is nu in balbezit. Lazarashvili is nu in balbezit. Lazarashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 3:0

25e minuut.
Lazarashvili kopt de bal weg. Mora rent richting de bal. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 4:0

28e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Inworp. Scida met de inworp. Faron rent richting de bal. Faron geeft de bal voor. Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Cloet is nu in balbezit. Cloet passt de bal in één keer door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Cartolano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 5:0

39e minuut.
Uchyła met een sublieme pass. Lazarashvili rent richting de bal. Scida met een sublieme pass. Mansur is nu in balbezit. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lazarashvili met een sublieme pass. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur passt de bal met de wreef. Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron schiet op doel. Cartolano bokst de bal weg.

43e minuut.
Cloet met een snelle inworp. Mansur kan de bal niet met de borst controleren. Wołyniec is nu in balbezit. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur schiet op doel. Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 6:0

44e minuut.
Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet onderschept slim de pass. Cloet passt de bal zonder na te denken. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron passt de bal zonder na te denken. Mansur met een sublieme pass. Daar is Lazarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 30%, FC dicles 70%.
avantatu - FC dicles 7:0

46e minuut.
İzmirlioğlu is nu in balbezit. İzmirlioğlu passt de bal in één keer door. Kovačina is nu in balbezit. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Faron kopt de bal weg. Wołyniec heeft problemen om de bal te vangen. Lazarashvili probeert naar een medespeler te passen. Mansur rent richting de bal. Mansur draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei geeft een lange en hoge pass. Wessel is nu in balbezit. Faron onderschept slim de pass. Faron draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Scida kopt de bal weg. Lazarashvili rent richting de bal. Lazarashvili speelt de bal door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 8:0

57e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur passt de bal met de wreef. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili schiet op doel. Cartolano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 9:0

59e minuut.
Scida speelt de bal door. Cloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloet probeert naar een medespeler te passen. Mansur heeft problemen om de bal te vangen. Mansur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Evgeniev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Lazarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarashvili passt de bal in één keer door. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Faron passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mora de bal. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. Cartolano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 10:0

69e minuut.
Cloet geeft de bal voor. Lazarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarashvili haalt uit met een fantastische trap. Mora probeert de bal aan de voet te houden. Cartolano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - FC dicles 11:0

72e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Scida probeert naar een medespeler te passen. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur draait met de bal, schiet en ... Cartolano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Holgate komt het veld opgelopen. Laamers komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Holgate is nu in balbezit. Wessel maakt een afschuwelijke overtreding. Holgate raakt geblesseerd tijdens het duel. Juodkojis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgate geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei geeft een hoge lob. Mansur kopt de bal weg. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur haalt uit met een fantastische trap. Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mora de bal. Mansur onderschept slim de pass. Mansur draait met de bal, schiet en ... Cartolano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 25%, FC dicles 75%.
avantatu - FC dicles 11:0