Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GAI FC Cannella
541 Tactiek 532
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 57.8
good Schieten excellent
average Passen solid
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bolovan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terrien met een snelle inworp. Młynek is nu in balbezit. Młynek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Terrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek rent richting de bal. Młynek geeft een lange en hoge pass. Sroka is nu in balbezit. Sroka schiet op doel. Kövér bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sezemský met een sublieme pass. Terrien rent richting de bal. Terrien geeft een lange en hoge pass. Sroka is nu in balbezit. Sroka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Delfini is nu in balbezit. Delfini probeert naar een medespeler te passen. Sroka rent richting de bal. Sroka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zucolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki onderschept slim de pass. Przesmycki geeft een hoge lob. Delfini is nu in balbezit. Delfini draait met de bal, schiet en ... Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - FC Cannella 0:1

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kövér niet meer kan verder spelen. Özkafa komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bolovan geeft de bal voor. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi verovert de bal door een tackle van achteren. Piţigoi passt de bal in één keer door. Terrien geeft de bal voor. Özkafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sudrawski de bal. Sudrawski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sierny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sroka de bal. Kisjelica rent richting de bal. Sroka onderschept slim de pass. Sroka haalt uit met een fantastische trap. Özkafa bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terrien neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 78%, FC Cannella 22%.
FC GAI - FC Cannella 0:1

54e minuut.
Sezemský geeft de bal voor. Sudrawski kopt de bal weg. Sierny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - FC Cannella 0:2

57e minuut.
Sierny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sudrawski de bal. Sroka verovert de bal door een tackle van achteren. Sroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - FC Cannella 0:3

58e minuut.
Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Bădilă heeft problemen om de bal te vangen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sierny speelt de bal door. Sezemský is nu in balbezit. Sezemský geeft een hoge lob. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kisjelica controleert de bal met de borst. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisjelica begaat een overtreding. Sroka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sroka kan niet meer verder spelen. Urrutxurtu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 76%, FC Cannella 24%.
FC GAI - FC Cannella 0:3