Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cannella FC GAI
532 Tactiek 541
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 41.5
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfini met een sublieme pass. Klungelig pakt Sroka de bal. Sroka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan passt de bal met de wreef. Sudrawski is nu in balbezit. Sroka verovert de bal door een tackle van achteren. Sroka haalt uit met een fantastische trap. Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Miklos de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC GAI 1:0

17e minuut.
Özkafa heeft problemen om de bal te vangen. Özkafa probeert naar een medespeler te passen. Delfini is nu in balbezit. Delfini geeft een hoge lob. Sroka springt en kopt de bal. Kövér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Damian geeft een hoge lob. Delfini kopt de bal weg. Sroka heeft problemen om de bal te vangen. Sroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC GAI 2:0

23e minuut.
Bădilă passt de bal zonder na te denken. Kisjelica rent richting de bal. Kisjelica probeert naar een medespeler te passen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka haalt uit met een fantastische trap. Kövér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sroka kopt de bal weg. Delfini is nu in balbezit. Delfini passt de bal in één keer door. Daar is Sroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Młynek passt de bal in één keer door. Kövér speelt de bal door. Terrien kopt de bal weg. Daar is Sroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Młynek onderschept slim de pass. Młynek speelt de bal door. Delfini heeft problemen om de bal te vangen. Delfini geeft een lange en hoge pass. Sroka springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cannella 24%, FC GAI 76%.
FC Cannella - FC GAI 2:0

49e minuut.
Baykal heeft problemen om de bal te vangen. Sroka is nu in balbezit. Baykal begaat een overtreding. Baykal krijgt een gele kaart. Sroka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sierny komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Sroka is nu in balbezit. Sroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC GAI 3:0

50e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Delfini is nu in balbezit. Delfini geeft een lange en hoge pass. Sroka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kövér trapt de bal weg van het doel. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft een hoge lob. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC GAI 4:0

54e minuut.
Terrien passt de bal met de wreef. Sierny is nu in balbezit. Sierny geeft een hoge lob. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC GAI 5:0

56e minuut.
Sierny kopt de bal weg. Delfini rent richting de bal. Delfini geeft een hoge lob. Sroka krijgt zijn hoofd ertegen. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC GAI 6:0

70e minuut.
Terrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan begaat een overtreding. Terrien is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terrien zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Młynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek passt de bal in één keer door. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka haalt uit met een fantastische trap. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC GAI 7:0

82e minuut.
Delfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny is nu in balbezit. Delfini geeft een lange en hoge pass. Sroka springt en kopt de bal. Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cannella - FC GAI 8:0

84e minuut.
Bolovan geeft een hoge lob. Inworp. Terrien met een snelle inworp. Młynek rent richting de bal. Młynek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Özkafa is nu in balbezit. Piţigoi onderschept slim de pass. Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka haalt uit met een fantastische trap. Kövér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cannella 26%, FC GAI 74%.
FC Cannella - FC GAI 8:0