Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`R@pid` SC Hyperion
radu Tactiek 5-2-1-2 Narrow
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten good
good Passen good
outstanding Verdedigen adequate


12e minuut.
Hariton geeft een hoge lob. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulmeanu. Ulmeanu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rákóczi met een sublieme pass. Antonie rent richting de bal. Hui is nu in balbezit. Hui schiet op doel. Serbanescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Serbanescu trapt de bal weg. Belinho kopt de bal weg. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton geeft de bal voor. Ulmeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Pajestka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rákóczi geeft een hoge lob. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu passt de bal zonder na te denken. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap. Pajestka bokst de bal weg.

26e minuut.
Velcu kopt de bal weg. Torje rent richting de bal. Córdoba begaat een overtreding. Torje raakt geblesseerd tijdens het duel. Muszalik met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pieńkowski passt de bal zonder na te denken. Hariton rent richting de bal. Hariton geeft de bal voor. Velcu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - SC Hyperion 1:0

35e minuut.
Mocanu rent richting de bal. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă met een sublieme pass. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga draait met de bal, schiet en ... Serbanescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Hariton geeft een hoge lob. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu speelt de bal door. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ... Pajestka bokst de bal weg.

45e minuut.
Rákóczi onderschept slim de pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszalik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mocanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hui neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 52%, SC Hyperion 48%.
`R@pid` - SC Hyperion 1:0

66e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torje is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stafidă probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ulmeanu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - SC Hyperion 2:0

74e minuut.
Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Hariton geeft een lange en hoge pass. Jullien is nu in balbezit. Velcu onderschept slim de pass. Velcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stafidă geeft de bal voor. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kramár. Kramár krijgt een gele kaart. Laboga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Laboga kan niet meer verder spelen. Horka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafidă rent richting de bal. Antonie begaat een overtreding. Antonie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 54%, SC Hyperion 46%.
`R@pid` - SC Hyperion 2:0