Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultrasii F.C. Rapid Bucuresti
test Tactiek 4-3-3 def
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.7 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Klepetko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk geeft een hoge lob. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - F.C. Rapid Bucuresti 1:0

13e minuut.
González Mije passt de bal met de wreef. Trường Vũ rent richting de bal. Dobrota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrota krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wenjin kopt de bal weg. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk met een sublieme pass. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
González Mije bereikt de bal nog maar net als eerste. González Mije geeft de bal voor. Subczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk geeft een lange en hoge pass. Flaum controleert de bal met de borst. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bùi Doanh passt de bal zonder na te denken. Tomšič is nu in balbezit. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vũ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Tomšič de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Subczyński de bal onder controle te krijgen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Altana passt de bal met de wreef. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk passt de bal in één keer door. Daar is Wenjin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 55%, F.C. Rapid Bucuresti 45%.
ultrasii - F.C. Rapid Bucuresti 1:0

48e minuut.
González Mije geeft een hoge lob. Daar is Tomšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Vũ is nu in balbezit. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Szokol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Romaniuk met de inworp. Wenjin rent richting de bal. Tanay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wenjin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wenjin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Trường Vũ de bal. Scalat is nu in balbezit. Scalat passt de bal zonder na te denken. González Mije rent richting de bal. González Mije geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jelassi onderschept slim de pass. Onda rent richting de bal. Onda geeft een hoge lob. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko schiet op doel. Šein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Scalat passt de bal met de wreef. Flaum heeft problemen om de bal te vangen. Koranteng rent richting de bal. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - F.C. Rapid Bucuresti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 46%, F.C. Rapid Bucuresti 54%.
ultrasii - F.C. Rapid Bucuresti 2:0