Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodillones FC Pahf FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Peñuela rent richting de bal. Orjuela verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista begaat een overtreding. Bautista krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Avendaño verovert de bal door een tackle van achteren. Luengas onderschept slim de pass. Luengas haalt uit met een fantastische trap. Lemus probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Medellín rent richting de bal. Orjuela verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bautista zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bautista naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Uribe is nu in balbezit. Uribe speelt de bal door. Luengas is nu in balbezit. Luengas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jaramillo Vásquez speelt de bal door. Avendaño is nu in balbezit. Avendaño probeert naar een medespeler te passen. Orjuela rent richting de bal. Orjuela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Medellín geeft de bal voor. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Araque geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prieto de bal. Orjuela onderschept slim de pass. Orjuela haalt uit met een fantastische trap. Chará probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodillones FC - Pahf FC 1:0

34e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Bustamante passt de bal zonder na te denken. Luengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rodillones FC - Pahf FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodillones FC 51%, Pahf FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodillones FC - Pahf FC 1:1

61e minuut.
Ferreira geeft de bal voor. Orjuela kopt de bal weg. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoyos rent richting de bal. Hoyos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Araque probeert naar een medespeler te passen. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñuela maakt een afschuwelijke overtreding. Peñuela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodillones FC 54%, Pahf FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodillones FC - Pahf FC 1:1