Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11-AZUL BOSA manuel francisco
CONTRA Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 23.4
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Vallejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal zonder na te denken. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Greff geeft een lange en hoge pass. Tinjacá heeft problemen om de bal te vangen. Greff maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Greff moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Greff schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tinjacá raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tinjacá kan niet meer verder spelen. Olaya komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Zeppilli passt de bal in één keer door. Becerra rent richting de bal. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olaya de bal. Olaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - manuel francisco 0:1

15e minuut.
Zeppilli met een sublieme pass. Schiller rent richting de bal. Schiller passt de bal in één keer door. Kharabadze heeft problemen om de bal te vangen. Kharabadze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Korpalski onderschept slim de pass. Astudillo is nu in balbezit. Korpalski verovert de bal door een tackle van achteren. Korpalski haalt uit met een fantastische trap. Peñuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
11-AZUL BOSA - manuel francisco 1:1

25e minuut.
Machado passt de bal zonder na te denken. Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal met de wreef. Olaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaya schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Lauryk speelt de bal door. Klungelig pakt Schiller de bal. Schiller geeft een lange en hoge pass. Kharabadze rent richting de bal. Kharabadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barco is nu in balbezit. Vallejo geeft een lange en hoge pass. Torraca rent richting de bal. Burbano onderschept slim de pass. Burbano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 59%, manuel francisco 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
11-AZUL BOSA - manuel francisco 1:1

54e minuut.
Bertel probeert naar een medespeler te passen. Olaya is nu in balbezit. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaya rent richting de bal. Olaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Villarraga met een sublieme pass. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan passt de bal in één keer door. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado passt de bal zonder na te denken. Olaya rent richting de bal. Olaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barco probeert naar een medespeler te passen. Burbano rent richting de bal. Burbano passt de bal in één keer door. Daar is Olaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Torraca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burbano met een snelle inworp. Palacio kan de bal niet met de borst controleren. Palacio schiet op doel. Lauryk bokst de bal weg. Hwan-Hyu probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Villarraga onderschept slim de pass. Astudillo rent richting de bal. Astudillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Villarraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarraga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 50%, manuel francisco 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
11-AZUL BOSA - manuel francisco 1:1