Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arceloa Club Los Millonarios
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Soto met een sublieme pass. Guarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras onderschept slim de pass. Porras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Porras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aponte komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Chavarro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Soto de bal onder controle te krijgen. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - Club Los Millonarios 1:0

44e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo geeft een hoge lob. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 34%, Club Los Millonarios 66%.
arceloa - Club Los Millonarios 1:0

51e minuut.
Hormiga rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto passt de bal in één keer door. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chavarro geeft de bal voor. Hormiga rent richting de bal. Aponte onderschept slim de pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - Club Los Millonarios 2:0

65e minuut.
Solano rent richting de bal. Chavarro is nu in balbezit. Solano maakt een afschuwelijke overtreding. Solano krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Munar rent richting de bal. Munar passt de bal met de wreef. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel. Amortegui probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Bahamón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruz. Cruz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Hermosa probeert naar een medespeler te passen. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo geeft een hoge lob. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Montoya onderschept slim de pass. Montoya geeft een hoge lob. Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano onderschept slim de pass. Chavarro speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 38%, Club Los Millonarios 62%.
arceloa - Club Los Millonarios 2:0