Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodillones FC 11-AZUL BOSA
Normal Tactiek CONTRA
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Blanco met de inworp. Klungelig pakt Ferreira de bal. Ferreira speelt de bal door. Orjuela rent richting de bal. Orjuela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lauryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodillones FC - 11-AZUL BOSA 1:0

14e minuut.
Zeppilli passt de bal met de wreef. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski probeert naar een medespeler te passen. Kharabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharabadze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villarraga rent richting de bal. Villarraga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Korpalski is nu in balbezit. Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharabadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hoyos heeft problemen om de bal te vangen. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski passt de bal met de wreef. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perdomo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeppilli rent richting de bal. Zeppilli passt de bal zonder na te denken. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodillones FC 52%, 11-AZUL BOSA 48%.
Rodillones FC - 11-AZUL BOSA 1:0

49e minuut.
Hwan-Hyu geeft de bal voor. Schiller probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski rent richting de bal. Korpalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Araque passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öymen. Öymen krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Schiller passt de bal in één keer door. Villarraga rent richting de bal. Villarraga passt de bal zonder na te denken. Daar is Korpalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korpalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Avendaño is nu in balbezit. Zeppilli met een sublieme pass. Kharabadze is nu in balbezit. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lauryk trapt de bal weg. Araque kopt de bal weg. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodillones FC 49%, 11-AZUL BOSA 51%.
Rodillones FC - 11-AZUL BOSA 1:0