Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodillones FC manuel francisco
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Blanco rent richting de bal. Burbano onderschept slim de pass. Burbano probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Avendaño verovert de bal door een tackle van achteren. Avendaño geeft een hoge lob. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Avendaño geeft de bal voor. Inworp. Anzola met een snelle inworp. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tinjacá krijgt zijn hoofd ertegen. Perdomo bokst de bal weg. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tinjacá springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tinjacá maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodillones FC - manuel francisco 0:1

23e minuut.
Machado met een sublieme pass. Hoyos is nu in balbezit. Orjuela is nu in balbezit. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vallejo rent richting de bal. Vallejo geeft de bal voor. Reina heeft problemen om de bal te vangen. Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo passt de bal in één keer door. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá draait met de bal, schiet en ... Perdomo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodillones FC - manuel francisco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodillones FC 58%, manuel francisco 42%.
Rodillones FC - manuel francisco 0:2

48e minuut.
Lemus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reina verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anzola zal de hoekschop nemen. Burbano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Barco met de inworp. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo geeft een hoge lob. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá draait met de bal, schiet en ... Perdomo bokst de bal weg.

55e minuut.
Reina geeft de bal voor. Machado kopt de bal weg. Daar is Lemus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodillones FC - manuel francisco 0:3

63e minuut.
Ayala speelt de bal door. Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez passt de bal zonder na te denken. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Avendaño rent richting de bal. Avendaño probeert naar een medespeler te passen. Orjuela is nu in balbezit. Orjuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Palacio passt de bal met de wreef. Lemus is nu in balbezit. Tinjacá verovert de bal door een tackle van achteren. Tinjacá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodillones FC 65%, manuel francisco 35%.
Rodillones FC - manuel francisco 0:3