Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11-AZUL BOSA Pahf FC
CONTRA Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Villarraga is nu in balbezit. Arango Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Schiller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schiller krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zeppilli passt de bal in één keer door. Pupo is nu in balbezit. Pupo speelt de bal door. Arango Gómez rent richting de bal. Arango Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zeppilli speelt de bal door. Klungelig pakt Kharabadze de bal. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski haalt uit met een fantastische trap. Urbina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - Pahf FC 1:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Villarraga de bal onder controle te krijgen. Korpalski rent richting de bal. Korpalski passt de bal in één keer door. Kharabadze is nu in balbezit. Kharabadze schiet op doel. Urbina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Schiller de bal. Schiller met een sublieme pass. Pupo probeert naar een medespeler te passen. Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft een hoge lob. Lauryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Öymen rent richting de bal. Öymen speelt de bal door. Medellín bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 54%, Pahf FC 46%.
11-AZUL BOSA - Pahf FC 1:0

48e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski speelt de bal door. Kharabadze rent richting de bal. Kharabadze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Medellín probeert de bal met de borst te controleren. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Medellín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medellín krijgt een gele kaart. Villarraga raakt geblesseerd tijdens het duel. Korpalski wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kharabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharabadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zeppilli onderschept slim de pass. Zeppilli met een sublieme pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Pupo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Schiller speelt de bal door. Villarraga is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pupo ... Strafschop! Villarraga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kharabadze neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Zeppilli verovert de bal door een tackle van achteren. Zeppilli speelt de bal door. Korpalski heeft problemen om de bal te vangen. Korpalski draait met de bal, schiet en ... Urbina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - Pahf FC 2:0

83e minuut.
Hwan-Hyu geeft een hoge lob. Inworp. Bustamante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Korpalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medellín is nu in balbezit. Korpalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korpalski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo met een sublieme pass. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Lauryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - Pahf FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 51%, Pahf FC 49%.
11-AZUL BOSA - Pahf FC 2:1