Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA NAVIO arceloa
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Cabanzo passt de bal zonder na te denken. Tello is nu in balbezit. Tello passt de bal met de wreef. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mantilla rent richting de bal. Gordillo onderschept slim de pass. Gordillo speelt de bal door. Mera rent richting de bal. Mera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Quintanilla rent richting de bal. Mantilla onderschept slim de pass. Mantilla met een sublieme pass. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Morantes is nu in balbezit. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Tello ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tello naar de kleedkamers voor een vroege douche. Aponte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cuéllar Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - arceloa 0:1

24e minuut.
Barrios geeft een lange en hoge pass. Cabanzo heeft problemen om de bal te vangen. Soto is nu in balbezit. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 71%, arceloa 29%.
ESPARTA NAVIO - arceloa 0:1

48e minuut.
Hermosa verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosa speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuéllar Díaz met een harde bal richting middenveld. Quintanilla kopt de bal weg. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto probeert naar een medespeler te passen. Morantes rent richting de bal. Aponte onderschept slim de pass. Aponte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gordillo probeert naar een medespeler te passen. Quintanilla heeft problemen om de bal te vangen. Cabanzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintanilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quintanilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESPARTA NAVIO - arceloa 1:1

84e minuut.
Núñez rent richting de bal. Moreno onderschept slim de pass. Moreno draait met de bal, schiet en ... Amortegui heeft problemen om de bal te vangen. Mera is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - arceloa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 65%, arceloa 35%.
ESPARTA NAVIO - arceloa 2:1