Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA NAVIO Pahf FC
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Gómez onderschept slim de pass. Arango Gómez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barrios de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gordillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustamante met de inworp. Klungelig pakt Bustamante de bal. Bustamante geeft de bal voor. Cuéllar Díaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arango Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolívar rent richting de bal. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Medellín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arango Gómez zal de hoekschop nemen. Chará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - Pahf FC 1:0

41e minuut.
Bustamante passt de bal met de wreef. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESPARTA NAVIO - Pahf FC 1:1

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prieto trapt de bal weg. Bautista kopt de bal weg. Klungelig pakt Arango Gómez de bal. Arango Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 66%, Pahf FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESPARTA NAVIO - Pahf FC 1:1

46e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Klungelig pakt Arango Gómez de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mera. Mera krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Pico speelt de bal door. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal in één keer door. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Medellín heeft problemen om de bal te vangen. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - Pahf FC 1:2

76e minuut.
Arango Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Gómez draait met de bal, schiet en ... Barrios kopt de bal weg. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - Pahf FC 1:3

80e minuut.
Polanía probeert naar een medespeler te passen. Arango Gómez rent richting de bal. Barrios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal met de wreef. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Cuéllar Díaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - Pahf FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 74%, Pahf FC 26%.
ESPARTA NAVIO - Pahf FC 1:4