Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pahf FC ESPARTA NAVIO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Pupo heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello is nu in balbezit. Bustamante onderschept slim de pass. Arango Gómez is nu in balbezit. Arango Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cuéllar Díaz met een harde bal richting middenveld. Bolívar kopt de bal weg. Medellín controleert de bal met de borst. Mera onderschept slim de pass. Mera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahf FC - ESPARTA NAVIO 0:1

24e minuut.
Arango Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gordillo is nu in balbezit. Arango Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pahf FC - ESPARTA NAVIO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pahf FC 40%, ESPARTA NAVIO 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pahf FC - ESPARTA NAVIO 1:1

59e minuut.
Doeltrap. Cuéllar Díaz trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polanía met een snelle inworp. Pupo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Polanía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Bautista de bal onder controle te krijgen. Bolívar rent richting de bal. Bolívar speelt de bal door. Mera is nu in balbezit. Mera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pahf FC - ESPARTA NAVIO 1:2

81e minuut.
Gordillo kan de bal niet met de borst controleren. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante speelt de bal door. Arango Gómez is nu in balbezit. Arango Gómez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pahf FC 40%, ESPARTA NAVIO 60%.
Pahf FC - ESPARTA NAVIO 1:2