Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arceloa 11-AZUL BOSA
Normal Tactiek CONTRA
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 29
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Cabanzo geeft een lange en hoge pass. Hermosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan begaat een overtreding. Margaryan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chavarro geeft een hoge lob. Inworp. Schiller met een snelle inworp. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - 11-AZUL BOSA 0:1

23e minuut.
Núñez geeft een lange en hoge pass. Schiller speelt de bal door. Klungelig pakt Chavarro de bal. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kharabadze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Overhill komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro begaat een overtreding. Schiller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Margaryan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Amortegui de bal. Overhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Overhill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - 11-AZUL BOSA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 59%, 11-AZUL BOSA 41%.
arceloa - 11-AZUL BOSA 0:2

49e minuut.
Mantilla rent richting de bal. Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korpalski de bal. Korpalski draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Chavarro geeft een lange en hoge pass. Korpalski is nu in balbezit. Cabanzo rent richting de bal. Korpalski onderschept slim de pass. Korpalski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - 11-AZUL BOSA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 70%, 11-AZUL BOSA 30%.
arceloa - 11-AZUL BOSA 0:3