Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11-AZUL BOSA arceloa
CONTRA Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 16.1
redelijk Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Margaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Margaryan geeft een hoge lob. Amortegui heeft problemen om de bal te vangen. Kharabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharabadze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Cabanzo de bal. Korpalski verovert de bal door een tackle van achteren. Korpalski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - arceloa 1:0

25e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga passt de bal zonder na te denken. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski draait met de bal, schiet en ... Arias probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Amortegui is nu in balbezit. Amortegui geeft een hoge lob. Soto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korpalski rent richting de bal. Korpalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Korpalski is nu in balbezit. Korpalski passt de bal zonder na te denken. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga schiet op doel. Arias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - arceloa 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Cabanzo de bal. Zeppilli met een sublieme pass. Öymen rent richting de bal. Kharabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharabadze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Lauryk probeert naar een medespeler te passen. Cabanzo kopt de bal weg. Porras is nu in balbezit. Porras draait met de bal, schiet en ... Hwan-Hyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Soto de bal. Soto met een sublieme pass. Cabanzo probeert naar een medespeler te passen. Villarraga rent richting de bal. Villarraga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 37%, arceloa 63%.
11-AZUL BOSA - arceloa 2:0

49e minuut.
Soto kan de bal niet met de borst controleren. Zeppilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeppilli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korpalski de bal. Korpalski draait met de bal, schiet en ... Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schiller zal de hoekschop nemen. Korpalski rent richting de bal. Korpalski schiet op doel. Amortegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - arceloa 3:0

56e minuut.
Zeppilli kopt de bal weg. Cabanzo speelt de bal door. Inworp. Torraca met de inworp. Öymen geeft de bal voor. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Bayona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarraga rent richting de bal. Villarraga met een sublieme pass. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski schiet op doel. Arias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cabanzo passt de bal met de wreef. Soto is nu in balbezit. Torraca begaat een overtreding. Torraca krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Mantilla de bal. Mantilla speelt de bal door. Greff bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Korpalski is nu in balbezit. Korpalski passt de bal zonder na te denken. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Kharabadze rent richting de bal. Kharabadze haalt uit met een fantastische trap. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Greff probeert naar een medespeler te passen. Korpalski rent richting de bal. Korpalski geeft een lange en hoge pass. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 30%, arceloa 70%.
11-AZUL BOSA - arceloa 3:0