Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manuel francisco arceloa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Barco geeft de bal voor. Inworp. Núñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft de bal voor. Peñuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Astudillo geeft de bal voor. Anzola met een sublieme pass. Palacio met een sublieme pass. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Barco probeert de bal met de borst te controleren. Soto onderschept slim de pass. Soto speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz geeft een hoge lob. Peñuela bokst de bal weg.

15e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantilla onderschept slim de pass. Machado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mantilla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mantilla kan niet meer verder spelen. Galvis komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Inworp. Cruz met een snelle inworp. Soto probeert naar een medespeler te passen. Galvis is nu in balbezit. Galvis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Becerra geeft de bal voor. Daar is Chavarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burbano probeert naar een medespeler te passen. Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Soto rent richting de bal. Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Palacio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Núñez. Núñez krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tinjacá kan de bal niet met de borst controleren. Chavarro is nu in balbezit. Tinjacá onderschept slim de pass. Tinjacá draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Amortegui de bal. Arias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuel francisco 62%, arceloa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manuel francisco - arceloa 0:0

58e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz geeft de bal voor. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Barco is nu in balbezit. Barco geeft een lange en hoge pass. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Peñuela met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal in één keer door. Palacio rent richting de bal. Palacio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Arias trapt de bal weg van het doel. Soto rent richting de bal. Soto passt de bal in één keer door. Hermosa is nu in balbezit. Hermosa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peñuela probeert naar een medespeler te passen. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo passt de bal in één keer door. Palacio is nu in balbezit. Palacio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Arias trapt de bal weg. Machado kopt de bal weg. Chavarro is nu in balbezit. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio draait met de bal, schiet en ... Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Arias trapt de bal weg. Soto kopt de bal weg. Machado met een sublieme pass. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuel francisco 51%, arceloa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manuel francisco - arceloa 0:0