Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arceloa manuel francisco
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 23
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Tinjacá heeft problemen om de bal te vangen. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amortegui is nu in balbezit. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo passt de bal met de wreef. Astudillo rent richting de bal. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Peñuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantilla is nu in balbezit. Palacio begaat een overtreding. Palacio krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cabanzo is nu in balbezit. Vallejo onderschept slim de pass. Vallejo met een sublieme pass. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - manuel francisco 0:1

31e minuut.
Machado is nu in balbezit. Palacio is nu in balbezit. Chavarro maakt een afschuwelijke overtreding. Chavarro krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Landazábal met de inworp. Vallejo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzola geeft de bal voor. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá haalt uit met een fantastische trap. Arias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - manuel francisco 0:2

37e minuut.
Vallejo is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal zonder na te denken. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - manuel francisco 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 51%, manuel francisco 49%.
arceloa - manuel francisco 1:2

50e minuut.
Anzola is nu in balbezit. Anzola met een sublieme pass. Cabanzo met een sublieme pass. Palacio rent richting de bal. Palacio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - manuel francisco 1:3

55e minuut.
Amortegui passt de bal met de wreef. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - manuel francisco 2:3

66e minuut.
Tinjacá passt de bal in één keer door. Burbano rent richting de bal. Burbano geeft een lange en hoge pass. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aponte kopt de bal weg. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto is nu in balbezit. Machado onderschept slim de pass. Machado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 55%, manuel francisco 45%.
arceloa - manuel francisco 2:3